پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۳ بهمن ۱۳۹۵، ۱۵:۳۲

فرماندار دامغان:

صیانت از آرای مردم اصل برگزاری انتخابات است

صیانت از آرای مردم اصل برگزاری انتخابات است

دامغان – فرماندار دامغان گفت: شاخصه نخست برگزاری انتخابات، صیانت از آرای مردم و پیروی از منویات و دستورات مقام معظم رهبری مبنی بر حق الناس بودن رای مردم است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر مجد ظهر چهارشنبه در نخستین جلسه ستاد انتخابات دامغان و در جمع مسئولان کمیته های این ستاد به میزبانی فرمانداری شهرستان با تاکید بر دوری از هرگونه حاشیه اظهار داشت: مسئولان کمیته های ستاد انتخابات و بخشداران باید برنامه ریزی مناسب برای برگزاری شایسته انتخابات داشته باشند و فعالیت های زود هنگام را رصد کنند.

وی افزود: انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا از اهمیت و حساسیت بالایی برخوردار است و در همین زمینه ستاد انتخابات شهرستان وظیفه دارد همه ماموریت ها و وظایف خود را با محوریت قانون و به نحو مطلوب انجام دهند.

فرماندار دامغان با اشاره به برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در اردیبهشت سال ۹۶، ابراز داشت: حوزه انتخابیه شهرستان در دو بخش امیرآباد و مرکزی با تشکیل کمیته ها و شناسایی معتمدان شهر و روستاها در راستای برگزاری یک انتخابات سالم اقدام کنند.

در این جلسه درباره تعداد صندوق های اخذ رای، برآورد نیاز های نرم افزاری و سخت افزاری، و برنامه ریزی موثر برای برگزاری هرچه بهتر انتخابات بحث و تبادل نظر شد.

کد خبر 3894429

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha