پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۳ بهمن ۱۳۹۵، ۲۰:۴۰

استاندار چهارمحال و بختیاری:

۳۶۰ پروژه در چهارمحال و بختیاری به بهره برداری می رسد

۳۶۰ پروژه در چهارمحال و بختیاری به بهره برداری می رسد

شهرکرد- استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: ۳۶۰ پروژه در چهارمحال و بختیاری در دهه فجر به بهره برداری می رسد.

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم سلیمانی دشتکی بعد ازظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در ایام دهه مبارک فجر سال جاری ۳۶۰ پروژه در چهارمحال و بختیاری به ارزش سه هزار میلیارد تومان به بهره برداری خواهد رسید که این نشان دهنده این است که شعار اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل به خوبی در این استان تحقق پیدا کرده است.

وی با اشاره به اینکه نباید به مسائل و مشکلات استان بر مبنای احساسات و قومیت شکل بگیرد بلکه باید برای تحقق اهداف مورد نظر یک نگاه کارشناسی و علمی داشته باشیم، عنوان کرد: باید با وحدت و تلاش و کوشش موانع سد راه توسعه استان را برداشت.

استاندار چهارمحال و بختیاری یادآور شد: برجام در بیشتر امور سبب پیشرفت کشور شده است  و موجب افزایش صادرات نفت و کالا و همچنین حق تردد کشتی ها شده است.

سلیمانی دشتکی افزود: در دولت قبل ۲۲۰ روستا با تانکر آبیاری می شد که با اعتباری بالغ بر یک هزار میلیارد تومان مشکل آب ۱۵۰ روستا حل شده است.

وی ادامه داد: در سه سال گذشته فقط سه شهر در استان تحت پوشش شبکه فاضلاب بوده که در دولت یازدهم این رقم به ۱۵ شهر رسیده است.

کد خبر 3894716

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha