پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۳ بهمن ۱۳۹۵، ۲۱:۵۱

با حضور مسئولان؛

یادواره شهدای آتش نشان در ورامین برگزار شد

یادواره شهدای آتش نشان در ورامین برگزار شد

ورامین-یادواره شهدای آتش نشان همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر و با حضور جمعی از مردم و مسئولان در ورامین برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، یادواره شهدای آتش نشان شامگاه چهارشنبه و همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر در مسجد قبا شهرستان ورامین برگزار شد.

در این مراسم، آتش نشانان ورامینی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای آتش نشان حادثه پلاسکو تهران اعلام کردند که برای حراست از جان مردم آماده جانفشانی هستند.

حجت الاسلام سید محسن محمودی رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران و امام جمعه موقت شهرستان ورامین در این مراسم با گرامیداشت فرا رسیدن ایام الله دهه مبارک فجر اظهار داشت: برگزاری باشکوه جشن پیروزی انقلاب اسلامی ضروری است.

محمودی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای آتش نشان بیان داشت: شهدای آتش نشان برای همیشه در ذهن و یاد ملت ایران ماندگار شدند.

وی افزود: حرکت آتش نشانان در حادثه پلاسکو، اوج ایثار و جانفشانی را به معرض نمایش گذاشت و نشان داد که نوع دوستی و همدلی در میان ملت ایران حکمفرماست.

محمودی با اشاره به تشییع باشکوه شهدای آتش نشان در تهران ادامه داد: مردم نیز در آیین تشییع شهدای آتش نشان، اوج سپاس و قدرشناسی را به معرض نمایش گذاشتند و نشان دادند که قدردان زحمات آتش نشانان هستند.

وی با اشاره به ضرورت تقدیر از تلاش های آتش نشانان گفت: پس از حادثه پلاسکو، مردم در ایستگاه های آتش نشانی حاضر شده و از تلاش های آتش نشانان در حوادث مختلف تشکر و قدردانی کردند.

کد خبر 3894757

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha