به گزارش خبرنگار مهر، علی محمدی ظهر پنجشنبه در مراسم تجلیل از پرستاران نمونه در بیمارستان امام حسین (ع) زنجان، افزود: ۲۲ بهمن به خاطر اهمیتی که دارد جایگاه خود را تثبیت کرده است.
وی اظهار کرد: زمانی که انقلاب شکل گرفت جهان به صورت رسمی به دو اردوگاه غرب و شرق تقسیم شده بود ولی مردم ایران به صورت مستقل انقلاب کرد.
مدیر درمان تامیناجتماعی استان زنجان گفت: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، درمان به صورت مستقل در سازمان وجود نداشت و صفر تا صد آن بعد از انقلاب راهاندازی شد.
محمدی تاکید کرد: امروزه نیز مراکز درمانی تامیناجتماعی تجهیزات درمانی پیشرفتهای دارند و خدمات خوبی به مردم ارائه می شود
مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان تصریح کرد: زمانی که مردم انقلاب کردند حکومت پهلوی در نهایت قدرت بود و انقلاب طومار رژیم را در هم پیچید.
محمدی یادآور شد: طی سال گذشته در سراسر کشور بیش از ۱۰۰ میلیون نفر به مراکز درمانی تامیناجتماعی مراجعه کردند و بیش از یک میلیون نفر بستری شدند و ۵۰۰ هزار مورد عمل جراحی صورت گرفت.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان افزود: تامیناجتماعی استان زنجان طی سال گذشته ۲۳ هزار مورد بستری و ۱۱ هزار مورد عمل داشته که کمترین فوتی را داشته است.
محمدی به انجام زایمان در بیمارستان تحت پوشش تامین اجتماعی در استان زنجان اشاره کردو گفت: طی ۹ ماهه سالجاری ۴ هزارتولد طبیعی و سزارین انجام شده که آمار عمل سزارین به زیر۳۰ درصد می رسد و زایمان طبیعی رو به رشد است.
نظر شما