پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۶ بهمن ۱۳۹۵، ۱۲:۲۶

کارشناس هواشناسی:

دمای هوا در استان بوشهر افزایش می‌یابد/ کاهش ارتفاع موج دریا

دمای هوا در استان بوشهر افزایش می‌یابد/ کاهش ارتفاع موج دریا

بوشهر - کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان بوشهر گفت: از فردا دمای هوا در استان بوشهر افزایش می‌یابد.

پیام مساعدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان‌دهنده افزایش تدریجی دمای هوا از فردا است و همچنین با کاهش سرعت باد، ارتفاع موج دریا نیز از امشب کاسته خواهد شد.

کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان بوشهر خاطرنشان کرد: برای ۲۴ ساعت آینده نیز آسمان استان صاف تا قسمتی ابری در برخی نقاط وزش باد و در برخی نقاط پدیده پیش‌بینی می‌شود.

وی بیان کرد: طی این مدت، جهت باد شمال غربی تا شمال شرقی با سرعت ۱۰ تا ۳۶ کیلومتر در ساعت و از امشب با سرعت ۸ تا ۳۰ کیلومتر در ساعت خواهد بود.

مساعدی اضافه کرد: ارتفاع موج نیز در سواحل شمالی و مرکزی استان ۶۰ تا ۱۲۰ سانتیمتر و سواحل جنوبی استان ۹۰ تا ۱۵۰ سانتیمتر و از امشب در همه نقاط ۳۰ تا ۹۰ سانتیمتر است.

کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان بوشهر افزود: فردا زمان جزر اول دریا ساعت یک و ۳۰ بامداد، مد اول ساعت هفت و ۳۷ دقیقه و جزر دوم ساعت ۱۴ و ۴۲ دقیقه و مد دوم ساعت ۲۱ و ۵۳ دقیقه خواهد بود.

کد خبر 3896429

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha