پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ بهمن ۱۳۹۵، ۱۶:۳۹

رئیس المپیاد جهانی کامپیوتر خبر داد؛

پذیرش داوطلبان المپیاد کامپیوتر در دانشگاه‌های برتر دنیا

پذیرش داوطلبان المپیاد کامپیوتر در دانشگاه‌های برتر دنیا

رئیس المپیاد جهانی کامپیوتر گفت: برگزاری المپیاد جهانی کامپیوتر هزینه ای بیش از ۱.۵ تا ۲.۵ میلیون یورو نیاز دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، کراسیمو مانو در نشست خبری المپیاد جهانی کامپیوتر ۲۰۱۷ که در هتل آزادی برگزار شد، گفت: المپیاد جهانی کامپیوتر برای دانش آموزان دوره متوسطه برگزار می شود.

وی افزود: اولین المپیاد جهانی کامپیوتر در سال ۱۹۸۹ توسط کشور بلغارستان برگزار شد. این مسابقات طی دو روز برپا می شود. دانش آموزان باید مطابق واقعیت یک برنامه بنویسند. داوران با کامپیوتر فعالیت آنان را بررسی کرده و نتایج را اعلام می کنند این در صورتی است که شرکت کنندگان دسترسی به اینترنت و کتاب ندارند.

رئیس المپیاد جهانی کامپیوتر بیان کرد: داوطلبانی که در این مسابقات شرکت می کنند می توانند در بهترین دانشگاه های دنیا پذیرش شوند یا به استخدام شرکت های برنامه نویس درآیند.

مانو درباره چگونگی انتخاب ایران با عنوان میزبان گفت: انتخاب کشور میزبان را از ۴ سال قبل آغاز کرده ایم. کشورهای دیگری نیز همزمان با ایران متقاضی میزبانی شدند، اما ما بر اساس امکانات، تجربه، بودجه و تامین بودجه کشور ایران را به عنوان میزبان انتخاب کردیم.

وی تصریح کرد: برگزاری این المپیاد بسیار گران هستند چراکه احتیاج به کامپیوتر، سرور و هتل دارند. مبلغ یک و نیم تا دو و نیم میلیون یورو هزینه برگزاری المپیاد کامپیوتر می شود.

کد خبر 3896836

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha