پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۸ بهمن ۱۳۹۵، ۱۴:۰۶

در گفتگو با مهر عنوان شد؛

آخرین جزئیات انفجار در خطوط لوله بزمان - زاهدان

آخرین جزئیات انفجار در خطوط لوله بزمان - زاهدان

زاهدان - مدیرعامل شرکت گاز سیستان و بلوچستان گفت: انفجار لوله خط انتقال گاز از بزمان به زاهدان، در مرحله آزمایشی که توسط آب و هوا انجام می شده رخ داده است.

محمدحسن طهرانی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: انفجار لوله خط انتقال گاز از بزمان به زاهدان در مرحله آزمایشی که توسط آب و هوا انجام می شده است رخ داده است.

وی افزود: دراین مرحله در لوله ها گازی نیست و فقط تست توسط آب و هوا انجام می شود، و فشار بالا می رود تا نقاط ضعیف لوله مشخص شود.

وی گفت: لوله در حال آزمایش نهایی بوده که این اتفاق رخ داده است و دلیل آن هم فشاری است که جهت آزمایش در لوله ها ایجاد شده است.

طهرانی با اشاره به اینکه اگر این انفجار با وجود گاز انجام می شد، حادثه بسیار بزرگتر بود، تصریح کرد: در حال حاضر موضوع در دست بررسی است و اطلاعات تکمیلی به زودی اعلام می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، در اثر انفجار در خط انتقال گاز در مسیر بزمان به زاهدان در حین انجام آزمایش دو نفر کشته شدند.

این حادثه در دشت صمصور بخش بزمان و در مسیرخط لوله انتقال گاز از بزمان به زاهدان اتفاق افتاده است.

گفتنی است در اثر این حادثه یک جوان ۱۸ ساله اهل بزمان و یک مهندس ۴۵ ساله اهل شهرکرد کشته شدند.

کد خبر 3898819

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha