پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۸ بهمن ۱۳۹۵، ۱۶:۱۱

نعمت زاده:

کشور به شناورهای بی شماری نیاز دارد

کشور به شناورهای بی شماری نیاز دارد

خرمشهر - وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: کشور نیاز شدید به توسعه صنایع دریایی دارد و در این زمینه به شناروهای بی شماری احتیاج داریم.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا نعمت زاده ظهر امروز در حاشیه به آب انداختن کشتی مسافربری کاتاماران در خرمشهر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: کاتاماران کشتی خوبی است که سالها نیمه تمام مانده است و اخیرا دوستان همکاری کردند و خریداری برای این کشتی پیدا شد. اکنون این کشتی تکمیل شده و از لحاظ مهندسی بسیار پیشرفته به شمار می رود و سریع سیر به شمار می رود.

وی افزود: این کشتی نزدیک به ۵۵ کیلومتر سرعت دارد. ضمن اینکه بسیار سبک و ضد زنگ است. کاتاماران، می تواند ۲۲۰ نفر مسافر را جابه جا کند و به عنوان اتوبوس دریایی مورد استفاده قرار می گیرد ضمن اینکه ۱۰ تا ۱۲ خودرو هم می تواند جابه جا کند.

نعمت زاده بیان کرد: کشور نیاز شدید به توسعه صنایع دریایی دارد و به شناروهای بی شماری احتیاج داریم. شرکت اروندان به عنوان سازنده این کشتی هم یکی از شرکت های با سابقه در زمینه کشتی سازی است و بنیه خوبی دارد.

وزیر صنایع و معادن در جواب اینکه چه موقع قصد دارید یارانه صنایع را پرداخت کنید، گفت: اگر گیر بیاوریم، می دهیم!

این کشتی توسط اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در رودخانه کارون به آب انداخته شد.

کد خبر 3899048

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha