پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۹ بهمن ۱۳۹۵، ۱۹:۲۹

معاون پژوهشی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر خبر داد:

زمینه ادامه تحصیل دانشجویان عراقی در خرمشهر فراهم شد

زمینه ادامه تحصیل دانشجویان عراقی در خرمشهر فراهم شد

خرمشهر - معاون پژوهشی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر از فراهم شدن زمینه ادامه تحصیل دانشجویان دانشکده علوم دریایی دانشگاه بصره در دانشگاه علوم  و فنون دریایی خرمشهر خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، وحید یاوری عصر امروز در حاشیه اجلاس دو جانبه دانشجویان و اساتید دانشگاه علوم و فنون دریایی و دانشکده علوم دریایی دانشگاه بصره در جمع خبرنگاران، بیان کرد: با توجه به اینکه دانشگاه بصره تنها در مقطع کارشناسی، رشته تخصصی علوم دریایی دارد و زمینه ادامه تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری فراهم نیست، این دانشگاه قصد دارد از امکانات دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر استفاده کند.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر با تاکید بر اینکه امکان ادامه تحصیل دانشجویان دانشگاه دریایی بصره در دانشگاه علوم فنون خرمشهر فراهم است، افزود: دانشگاه بصره نیز آمادگی کامل دارد و اقداماتی نیز برای اخذ مجوزهای لازم در حال انجام است که به محض دریافت مجوزها، برنامه آموزشی اجرا می شود.

وی افزود: برخی از این مجوزها به وزارت علوم تحقیقات و فناوری و یک سری دیگر از این مجوزها نیز به اموری مرتبط به روادید و اقامت مربوط می شوند.

یاوری در ادامه سفر هیئت های علمی دانشگاه بصره به خرمشهر را نتیجه انعقاد تفاهنامه میان وزارت علوم دو کشور ایران و عراق دانست و اظهار کرد: با انعقاد تفاهنامه میان وزارت علوم دو کشور ایران و عراق، زمینه برای توسعه همکاری های آموزشی و پژوهشی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر و بصره فراهم شده است.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر به حضور اساتید و دانشجویان عراقی در دانشگاه خرمشهر هم اشاره کرد و گفت: نشست امروز با هیئت عراقی متشکل از دانشجویان و اساتید دانشگاه بصره به خصوص دانشکده دریایی این دانشگاه بود که در راستای عملیاتی کردن تفاهمنامه منعقد شده میان این دو دانشگاه، برگزار شد.

وی با بیان اینکه در این تفاهمنامه برنامه های مشترک آموزشی و پژوهشی در نظر گرفته شده است، مطالعه در خصوص آب های مشترک همچون اروندرود و آب های شمال خلیج فارس را نتیجه تعامل علمی میان دو دانشگاه دانست.

یاوری بیان کرد: مطالعه آب های مشترک میان ایران و عراق به دلایل همچون جنگ تحمیلی و مشکلات امنیتی کمتر انجام شده که در قالب تفاهمنامه های منعقد شده میان وزارت علوم دو کشور زمینه برای مطالعه و تحقیق دراین عرصه آبی توسط دو دانشگاه دریایی خرمشهر و بصره فراهم شده است.

کد خبر 3900504

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha