به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري رسمي ، وزير جنگ اسرائيل در جريان گفتگو با "كاندوليزا رايس" وزير امور خارجه آمريكا در شهر بيت المقدس گفت : تقويت جايگاه ابومازن رئيس تشكيلات خودگردان فلسطين به تقويت گفتگو بين اسرائيلي ها و فلسطيني ها كمك خواهد كرد، اما اسرائيل خواهان آزادي گلعاد شاليت براي پيشبرد روند صلح است.
وي در اظهاراتي فريبكارانه اظهار داشت كه اسرائيل قصد افزايش كمك هاي انساني ارايه شده به ملت فلسطين و تسهيل تدابير اتخاذي در گذرگاههاي نوار غزه و كرانه باختري را دارد.
اولمرت گفت كه بروز بحران انساني منجر به بحران امنيتي مي شود و اين امر مقبوليت جريان هاي به گفته وي تندرو را افزايش مي دهد.
ايهود اولمرت نخست وزير اسرائيل روز گذشته با كاندوليزا رايس وزير امور خارجه آمريكا ديدار كرد و گفت كه بدون پيش شرطي با ابومازن رئيس تشكيلات خودگردان فلسطين ديدار خواهد كرد، اما آزادي اسيران فلسطيني را پيش از آزادي نظامي اسير اسرائيلي و پيش از ديدار خود با ابومازن رد كرد.
اعضاي سه گروه مبارز فلسطيني روز 25 ژوئن گذشته جلعاد شاليت را به اسارت گرفتند و اسرائيل سپس به بهانه آزاد كردن اين نظامي حمله وسيع و گسترده اي را به نوار غزه آغاز كرد، اما در دستيابي به اهداف خود ناكام ماند و در هفته هاي اخير گزارش هايي مبني بر بحث و گفتگو براي تبادل شاليت با 600 اسير فلسطيني مطرح شد.
نظر شما