به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا خباز صبح چهارشنبه در آئین افتتاح متمرکز ۱۱۰پروژه عمرانی و اقتصادی شاهرود به میزبانی دانشگاه پیام نور این شهر ضمن بیان اینکه مرز هوایی مطالبه بحق مردم شاهرود است، ابراز داشت: مرز هوایی می تواند علاوه بر سفر به اماکن زیارتی همچون عتبات عالیات، محصولات کشاورزی استان سمنان را به بازارهای جهانی متصل سازد.
وی افزود: پیگیر تمام مطالبات مردم شاهرود از جمله مرزهوایی، کشاورزی، سرمایه گذاری و آب هستیم و امیدواریم بتوانیم در آینده شاهد رقم خوردن اتفاقات خوبی در این حوزه باشیم.
استاندار سمنان درباره دیگر مطالبه مردم شاهرود نیز، گفت: در این خصوص طی هفته آینده جلسه ای با معاونان وزیر برای آخرین وضعیت آب چشمه ساران قطری خواهیم داشت چون معتقدیم این طرح با وجود پیشرفت قریب به ۱۰۰درصدی می بایست تعیین تکلیف شود لذا امیدواریم اختلافات مرزی با استان گلستان آن هم در طرحی که مصوبه قانونی آن وجود دارد، حل شود.
خباز با بیان اینکه سد کالپوش از محل اعتبارات سفر هیئت دولت تکمیل می شود، بیان داشت: تمام کارهای انتقال آب از این سد نیز انجام شده و تنها ایجاد خط انتقال به طول ۱۶۰کیلومتر تا شاهرود و میامی مورد نیاز است که برای این منظور ۳۶۵میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، افزود: معتقدیم که باید توسعه متوازن را در سطح استان داشته باشیم و از رشد کاریکاتوری دوری کنیم.
استاندار سمنان همچنین به دستاوردهای انقلاب اسلامی و دولت در سالهای اخیر اشاره کرد و گفت: نرخ رشد در سال۹۰ منفی ۶.۸درصد بود و در سال۹۲به منفی ۲.۲درصد رسید حال آنکه امروز شاهد رشدی بالای شش درصد در کشور هستیم که این به برکت استقامت مردم ایران اسلامی در برابر زیادهخواهی دشمنان است.
خباز ایران را کشوری تاثیرگذار در جهان و منطقه دانست و گفت: با وجود شش قطعنامه علیه ایران در نهایت عزت و سربلندی ملت شریف ما، آمریکا و پنج قدرت دیگر را بر سر مطالبات مردم ایران، به میز مذاکره فراخواند و درنهایت امروز ملت ما که حقانیت خود را اثبات کرده اند، از موضع مدعی سخن می گوید چرا که همه ایران را به رسمیت شناخته اند.
وی افزود: اثبات حقانیت جمهوری اسلامی ایران یکی از ویژگی های مهم مذاکرات هسته ای با قدرت های بزرگ بود که با عنایات الهی و در پناه جمهوری اسلامی ایران به موفقیت دست یافتیم.
۱۱۰پروژه با اعتبار ۱۲۵میلیارد تومان در شاهرود به صورت متمرکز افتتاح شد.
نظر شما