پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۱ بهمن ۱۳۹۵، ۹:۰۵

معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت کشور:

سه میلیون نفر ساعت آموزش های کاربردی در سال جاری ارائه شد

سه میلیون نفر ساعت آموزش های کاربردی در سال جاری ارائه شد

یاسوج- معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت کشور گفت: در ۹ ماهه اول سال جاری سه میلیون نفر ساعت آموزش های کاربردی انجام گرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، رمضانعلی صادق زاده شامگاه چهار شنبه در جمع خبرنگاران افزود: با سیاست گذاری های انجام گرفته، این آموزش ها در حوزه آموزش های کاربردی تحقق یافته است.

صادق زاده تاکید کرد: یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر ساعت از آموزش ها مربوط به ارتقاء مهارت در واحد های صنعتی است.

وی افزود: یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر ساعت آموزش نیز در رابطه با بنگاه ها بوده است  که در آن مدیران و هیئت مدیره ها و... آموزش دیدند.

صادق زاده با بیان اینکه فعالیت هایی در حوزه فناوری اطلاعات انجام  شده است، ابراز داشت: ساماندهی شرکت های فعال در تولید نرم افزار که صادرات نرم افزار نیز انجام می دادند از جمله این فعالیت ها است.

معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت کشور افزود: تاکنون ۳۲ شرکت نرم افزاری پروانه تولید نرم افزار دریافت کرده اند.

وی با بیان اینکه جذب و تشویق  سرمایه گذار برای طرح ها و برنامه های دارای طرح توجیهی و ظرفیت فنی و اقتصادی لازم است عنوان کرد: باید زمینه ها و ظرفیت هایی  که دارای مزیت هستند با جذب سرمایه گذار به شکوفایی برسند.

کد خبر 3901827

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha