پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

اخبار امنیتی عراق؛

شناسایی و بازداشت اعضای شبکه داعشی در بغداد/ترور باسم الموسوی

شناسایی و بازداشت اعضای شبکه داعشی در بغداد/ترور باسم الموسوی

شناسایی و بازداشت اعضای یک شبکه وابسته به داعش در بغداد و ترور عضو سابق شورای استان بصره از مهمترین اخبار امنیتی عراق است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از السومریه، یک منبع امنیتی عراقی اعلام کرد: باسم الموسوی عضو سابق شورای استان بصره و دبیر کل حزب الله عراق در بصره بر اثر شدت جراحات وارده ناشی از هدف تیراندازی قرار گرفتن از سوی افراد مسلح ناشناس، کشته شد.

این منبع بیان کرد: وی در محله ای در استان بصره هدف تیراندازی قرار گرفت. نیروهای امنیتی تحقیقات درباره ترور الموسوی را آغاز کرده اند.

از سوی دیگر سعد معن سخنگوی فرماندهی عملیات بغداد اعلام کرد: نیروهای عراقی موفق به شناسایی و بازداشت اعضای یک شبکه داعشی در پایتخت عراق شده اند. بازداشت این افراد به دنبال تلاش های اطلاعاتی صورت گرفت.

وی افزود: نیروهای عراقی ابتدا فردی را بازداشت کردند و به دنبال آن افراد زیر مجموعه این فرد نیز بازداشت شدند. پس از اعترافات اعضای این شبکه مقادیری سلاح و مهمات در مخفیگاه داعشی ها در غرب بغداد به دست آمد.

کد خبر 3902086

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha