علیمحمد زورآوند در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص وضعیت جوی استان و آخرین پیشبینیها در این زمینه گفت: هوای استان طی امروز نیمه ابری در برخی نقاط با مه صبحگاهی و در نیمه شمالی و شرقی استان در بعضی ساعات همراه با رگبار باران و برف پیش بینی می شود.
وی افزود: به دنبال این شرایط، سامانه ای ناپایدار از روز یکشنبه تا روز چهارشنبه هفته جاری، جو منطقه را تحت تاثیر قرار داده در بعضی ساعات سبب بارش باران و برف در سطح استان خواهد شد.
زورآوند تصریح کرد: بارش این سامانه که در نواحی سردسیر و کوهستانی بصورت برف خواهد بود بتدریج در سایر نواحی معتدل استان نیز به شکل برف مشاهده خواهد شد.
وی گرمترین نقطه استان طی این مدت را شهرستان قصرشیرین با بیشینه دمای ۱۷ درجه سانتی گراد بالای صفر و سردترین نقطه استان را شهرستان اسلام آباد غرب با کمینه دمای ۴ درجه سانتی گراد زیر صفر اعلام کرد.
نظر شما