به گزارش خبرنگار مهر، معاونان وزیر نیرو اواسط جلسه بدون جمع بندی به همراه استاندار خوزستان جلسه عصر شنبه در جلسه ستاد بحران استان را ترک کردند.
هاشم بالدی با اعتراض نسبت به ترک این جلسه گفت: هنوز به این نتیجه نرسیدیم و نمی دانیم چطور باید جواب مردم را بدهیم.
معاون عمرانی استاندار خوزستان در واکنش به اعتراض بالدی ضمن دعوت وی به آرامش گفت: ما نباید جواب مردم را بدهیم این وزارت نیرو است که باید پاسخگو باشد که امروز وزیر نیرو به همراه معاونان خود با دلسوزی در استان حضور پیدا کردند و نباید با تحکم جواب این دلسوزی را بدهیم.
اعتراض فرماندار اهواز نسبت به غیبت وزیر در ستاد بحران
همچنین فرماندار اهواز نسبت به حضور نداشتن وزیر نیرو در ستاد بحران خوزستان اعتراض کرد.
اسماعیل ارزانی بیرگانی اظهار کرد: ما از مردم بد و بیراه را می خوریم و این نمی شود که مسئولان کشوری حضور پیدا کنند و بدون اینکه سوالی بپرسیم بروند.
وی افزود: دوست داشتیم درد و دل خود را به آنها می گفتیم و جوابی می شنیدیم تا بتوانیم پاسخگوی مردم باشیم.
فرماندار اهواز در پایان تأکید کرد: وزیر نیرو باید در این جلسه حضور پیدا می کرد.
نظر شما