پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۴ بهمن ۱۳۹۵، ۱۳:۳۱

سخنگوی جمهوری لوهانسک:

شرق اوکراین در ۲۴ ساعت گذشته ۱۱ بار بمباران شده است

شرق اوکراین در ۲۴ ساعت گذشته ۱۱ بار بمباران شده است

سخنگوی جمهوری لوهانسک از بمباران شرق اوکراین طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و اعلام کرد که این منطقه ۱۱ بار بمباران شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، سخنگوی جمهوری لوهانسک امروز اعلام کرد که نیروهای نظامی اوکراین در ۲۴ ساعت گذشته ۱۱ بار مناطق شرقی این کشور را بمباران کرده اند.

مقامات نظامی اوکراین و نمایندگان جمهوری لوهانسک در منطقه «دونباس» در فوریه ۲۰۱۵ توافق صلحی را در شهر «مینسک» امضا کردند اما نیروهای نظامی اوکراین بارها با بمباران مناطق شرقی این کشور، توافق مینسک را زیر پا گذاشته اند.

مقامات کشورهای مختلف اروپایی در پی شدت گرفتن درگیری ها در شرق اوکراین، خواستار آتش بس فوری در این مناطق شدند.

کد خبر 3904900

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha