پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ بهمن ۱۳۹۵، ۱۴:۴۸

معاون اورژانس ۱۱۵ خراسان جنوبی خبر داد:

آماده باش ۳۸۰ نیروی امدادی اورژانس برای وقوع بارندگی و سیلاب

آماده باش ۳۸۰ نیروی امدادی اورژانس برای وقوع بارندگی و سیلاب

بیرجند-معاون اورژانس ۱۱۵ خراسان جنوبی از آماده باش ۳۸۰ نیروی امدادی اورژانس استان برای حوادث احتمالی ناشی از سیلاب و بارندگی در پایگاه های امدادی شهری و جاده ای خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی اورژانس خراسان جنوبی علیرضا عباسی بیان کرد: اورژانس ۱۱۵ استان برای وقوع بارندگی و جاری شدن سیلاب در روز دوشنبه و سه شنبه در استان آمادگی کامل را دارد.

وی افزود: اورژانس ۱۱۵ خراسان جنوبی با ۵۹ پایگاه زمینی و ۶۷ دستگاه آمبولانس آمادگی لازم برای خدمت رسانی در  روزهای بارانی و جاری شدن سیلاب در استان را دارد.

معاون اورژانس ۱۱۵ خراسان جنوبی بیان کرد: ۳۸۰ نیروی متخصص امدادی در سطح استان در پایگاه های اورژانس جاده ای و شهری مستقر هستد.

عباسی تصریح کرد: یک فروند بالگرد در مرکز استان آمادگی ارائه خدمات به شهروندان را برعهده دارند.وی با بیان اینکه چنانچه در مناطق صعب العبور تصادف و مشکلی مشاهده شود گفت: در صورت شرایط جوی مناسب و اجازه پرواز بالگرد؛ بالگرد اورژانس هم در حالت آماده باش است.

وی عنوان کرد: دو دستگاه اتوبوس آمبولانس هم با ظرفیت جابجایی و انتقال ۱۵ مصدوم به مرکز استان آماده خدمت رسانی به هم استانی ها است.

کد خبر 3906160

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha