پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ بهمن ۱۳۹۵، ۱۱:۴۳

کارشناس هواشناسی سیستان و بلوچستان خبر داد:

احتمال افزایش سرعت باد در زاهدان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت

احتمال افزایش سرعت باد در زاهدان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت

زاهدان-کارشناس هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: باد شدید از سمت جنوب غرب و نقاط مرکزی استان تداوم دارد و در روز شنبه احتمال افزایش سرعت باد به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت در زاهدان وجود دارد.

علی ملاشاهی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: بر اساس تحلیل آخرین داده ها و نقشه های هواشناسی باد شدید از سمت جنوب غرب به همراه گرد و خاک در زاهدان و دیگر نقاط مرکزی استان تا روز شنبه تداوم دارد.

وی افزود: همچنین در روز شنبه احتمال افزایش سرعت باد در زاهدان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت نیز وجود دارد.  

وی گفت: درحال حاضر سرعت وزش باد در زاهدان حدود ۶۰ کیلومتر بر ساعت است و بیشترین سرعتی که تا این لحظه ثبت شده ۸۳ کیلومتر برساعت بوده است.

کارشناس هواشناسی سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: با نفوذ توده هوای سرد از اواخر وقت شنبه تا روز دوشنبه درشمال، مرزشرقی، روی کویرلوت و نوارغربی استان تا زرآباد وزش باد شدید شمالی پیش بینی می شود.

وی افزود: همچنین از شنبه شب تا روز دوشنبه دمای هوا در نیمه شمالی ۱۰تا۱۵ ودر جنوب استان  ۴تا۸ درجه کاهش می یابد.

کد خبر 3908835

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha