پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲ اسفند ۱۳۹۵، ۹:۵۴

مدیرعامل پایانه‌های نفتی ایران:

۷ نفتکش پهن‌پیکر در بدترین شرایط آب و هوایی در خارگ پهلودهی شدند

۷ نفتکش پهن‌پیکر در بدترین شرایط آب و هوایی در خارگ پهلودهی شدند

بوشهر - مدیرعامل پایانه‌های نفتی ایران با اشاره به وضعیت نامناسب آب و هوایی و کاهش دید در روز گذشته، گفت: هفت نفتکش پهن‌پیکر در بدترین شرایط آب و هوایی در خارگ پهلودهی شدند.

سید پیروز موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: روز گذشته در پایانه نفتی خارگ در بدترین شرایط آب و هوایی و دید کم تیم عملیات و فنی پایانه نفتی خارگ موفق به پهلودهی ۷ نفتکش پهن‌پیکر شد.

وی افزود: شرکت پایانه‌های نفتی ایران به‌عنوان آخرین زنجیره صادرات نفت ایران، وظیفه سنگین صادرات نفت ایران را در پایانه‌های نفتی کشور بر عهده دارد.

موسوی اضافه کرد: بهسازی و نوسازی صورت گرفته توسط کارکنان شرکت پایانه های نفتی ایران در سراسر کشور باعث ارتقای سطح کیفی، ایمنی و عملیاتی این شرکت در تمامی پایانه‌های نفتی و میعانات گازی کشور شده است.

مدیرعامل پایانه های نفتی ایران تصریح کرد: روز گذشته ۵ نفتکش در ترمینال نفتی تی، یک نفتکش در ترمینال نفتی آذرپاد و یک نفتکش به‌صورت کشتی به کشتی محموله نفتی خود که بیش از چهار و نیم میلیون بشکه نفت بود را دریافت کرد و یا در حال دریافت هستند؛ بارگیری این نفتکش‌ها با تنوع عملیاتی در پایانه نفتی خارگ صورت گرفته است.  

وی با بیان اینکه تمام فعالیت‌ها در این پایانه توسط نیروهای توانمند وزارت نفت و پایانه نفتی انجام می‌شود اظهار داشت: این شرکت دارای توانمندی بالایی در عرصه‌های  مختلف تخصصی، بارگیری نفت خام، پهلودهی نفت‌کش‌ها، بازسازی و نوسازی تاسیسات اسکله‌های ساحلی، فراساحلی و زیردریایی است.

مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی ایران یادآور شد: پرسنل عملیات دریایی پایانه‌های نفتی ایران و پایلوت‌های این منطقه تاکنون بارها توانسته‌اند در شرایط بد آب و هوایی و گرد و غبار به‌خوبی عملیات پهلوگیری و جداسازی را در این منطقه انجام دهند.

کد خبر 3912173

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha