پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ اسفند ۱۳۹۵، ۱۹:۰۳

در چهارمحال و بختیاری؛

حفظ منابع آب زیرزمینی با اجرای پروژه های آبخیزداری محقق می شود

حفظ منابع آب زیرزمینی با اجرای پروژه های آبخیزداری محقق می شود

شهرکرد- استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: حفظ منابع آب زیرزمینی با اجرای پروژه های آبخیزداری وآبخوانداری در این استان محقق می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم سلیمانی دشتکی عصر پنج شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه حفظ منابع آب زیرزمینی با اجرای پروژه های آبخیزداری وآبخوان داری در این استان محقق می شود، اظهار داشت: باید در مسیر حفظ منابع آب زیرزمینی استان تلاش کرد.

وی عنوان کرد: خشکسالی و کمبود آب در استان چهارمحال و بختیاری جدی است.

وی با اشاره به کاهش بارندگی در استان چهارمحال و بختیاری، عنوان کرد: کاهش بارش و تغییر اقلیم در این استان سبب خشک شدن بسیاری از دشت های استان شده است.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه تجهیز اراضی کشاورزی به تجهیزات آبیاری نوین از مهمترین اقدامات در مسیر کاهش مصرف آب های زیرزمینی است، عنوان کرد: باید زمینه برای حفظ منابع اب زیرزمینی در این استان فراهم شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: باید با بهره گیری از کشت گیاهان با مصرف آبی کم زمینه حفظ منابع آب را در استان فراهم کرد.

کد خبر 3915705

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha