علی سید حسینی تنها در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: امسال در استان کرمانشاه قریب به ۲۸ هزار نفر اردوی جهادی در مناطق محروم برگزار کردیم و به حول و قوه الهی توفیقاتی قابل توجهی در عرصههای فرهنگی، آموزشی و سازندگی کسب شد.
مسئول اردوهای جهادی بسیج سازندگی استان کرمانشاه افزود: امسال ۱۸ هزار و ۵۰۰ نفر اردوی جهادی یک روزه با محوریت حلقه های صالحین در استان برگزار شد همچنین در اردوهای سه روزه مهندسین نیز ۸۰۰ نفر اردو داشتیم.
حسینی در ادامه بیان کرد: از ابتدای سال جاری ۳۲۲۰ نفر اردوی سه روزه با محوریت بسیج محلات و مساجد، ۲۰۰۰ نفر اردوی ده روزه با محوریت دانشجویان در استان برگزار شد.
وی با بیان اینکه در سال جاری ۲۹۵۱ نفر اردوی جهادی از سوی دانشجویان مهمان در استان برگزار شد، گفت: اردوی اعزامی از قرارگاه امام رضا(ع)، در استان ما قریب به شش میلیارد ریال هزینه کردند.
سید حسینی بااشاره به تداوم اردوهای جهادی گفت: برای ایام عید نوروز نیز اردوهای جهادی همچنان در استان ادامه خواهد داشت و در تدارک این مهم هستیم.
وی با اشاره اثرگذاری مطلوب اردوهای جهادی در ارتقا فرهنگ مناطق مختلف در استان گفت: اردوهای جهادی تحولی اساسی و بسیار مهم در فرهنگ مناطق مختلف بویژه روستاها داشته و شاهد کاهش خشونتهای قومی و قبیله ای در برخی روستاها بودیم.
سید حسینی تنها گفت: احداث مساجد در بسیاری از روستاها به همت جهادگران عرصه سازندگی سبب رونق و آبادانی قابل توجهی در ابعاد مختلف زندگی مردم اعم از فرهنگی، معیشتی و...شده است.
نظر شما