به گزارش خبرنگار مهر، با نزدیک شدن به ایام پایانی سال و فرا رسیدن چهارشنبه سوری، ماموران نیروی انتظامی اذربایجان شرقی در عملیات هایی جداگانه نسبت به جمع آوری مواد محترقه غیرمجاز اقدام و در همین راستا ۲۹۴ هزار و ۲۹۹ عدد انواع این مواد را کشف و ۹ نفر را نیز در این خصوص دستگیر کردند.
بیش از ۱۴۱ هزار عدد مواد محترقه در مرند کشف شد
فرمانده انتظامی شهرستان مرند ظهر یکشنبه در این خصوص از کشف۱۴۱ هزار و ۸۰۰ عدد انواع مواد محترقه خبر داد و به خبرنگاران گفت: در اجرای طرح برخورد با تهیه و فروشندگان مواد محترقه، ماموران انتظامی در پی کسب اخبار و اطلاعاتی مبنی بر تهیه و دپو انواع مواد محترقه جهت فروش در ایام پایانی سال در محل های اعلامی حاضر و در بازرسی از آنها ۱۴۱ هزار و ۸۰۰ عدد انواع مواد محترقه را کشف کردند.
سرهنگ کاظم دهقانی در تشریح این خبر افزود: در این راستا سه نفر دستگیر و پس از تشکیل پرونده مقدماتی تحویل مراجع قضائی شدند و ارزش ریالی مواد محترقه کشف شده نیز ۷۰۰ میلیون ریال برآورد شده است و در همین راستا با فروشندگان و استفاده کنندگان انواع مواد محترقه که موجب سلب آرامش و امنیت مردم باشند، برخورد جدی خواهد شد.
فرمانده انتظامی مرند در پایان ضمن تقدیر از تعامل مردم با پلیس تاکید کرد: شهروندان در صورت اطلاع از هرگونه خرید و فروش انواع مواد محترقه مراتب را در اسرع وقت به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ گزارش، نظرات و پیشنهادات خود در زمینه عملکرد پلیس با سامانه ۱۹۷ در میان بگذارند.
کشف بیش از ۵ هزار عدد انواع موادمحترقه در ملکان
فرمانده انتظامی شهرستان ملکان نیز از کشف انواع مواد محترقه به ارزش ۱۷۰ میلیون ریال در این شهرستان خبر داد. و در تشریح این خبر گفت: در پی کسب خبری مبنی بر دپوی مواد محترقه در ملکان، رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران قرار گرفت.
سرهنگ سهراب شفقی در گفت و گو با خبرنگاران افزود : ماموران با انجام اقدامات فنی و پلیسی، محل مورد نظر را شناسایی و پس از کسب مجوز قضائی اقدام به بازرسی کردند که در بازرسی از محل جمعا تعداد پنج هزار و ۹۹ عدد انواع مواد محترقه کشف شد.
فرمانده انتظامی شهرستان ملکان در پایان خاطرنشان کرد : در این راستا سه نفر متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده مقدماتی تحویل مقامات قضایی شد.
کشف بیش از ۲۷ هزارعدد مواد محترقه در عجب شیر
کشف ۲۷ هزار و ۴۰۰ عدد انواع مواد محترقه غیرمجازبه ارزش یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون ریال نیز خبری بود که فرمانده انتظامی شهرستان عجب شیر با اعلام ان به خبرنگاران گفت: در راستای پیشگیری از حوادث تلخ و ناگوار چهارشنبه آخر سال و برخورد با تهیه و فروشندگان مواد محترقه، اجرای طرح های مقابله ای امنیتی و انتظامی در دستور کار پلیس شهرستان قرار گرفت.
سرهنگ رحمان عبدی در تشریح این خبر افزود: با اجرای این طرح ماموران انتظامی شهرستان ضمن کنترل خودروهای عبوری یک دستگاه خودروی حامل بارقاچاق مواد محترقه را شناسایی کرده و توانستند با شگردهای خاص پلیسی خودرو را متوقف کنند.
وی همچنین خاطرنشان کرد: در بازرسی از خودروتوقیفی تعداد ۲۷ هزار و ۴۰۰ عدد انواع مواد محترقه به ارزش یک ملیارد و ۲۵۰ میلیون ریال کشف وضبط شد.
فرمانده انتظامی شهرستان عجب شیر بابیان اینکه توزیع کنندگان مواد محترقه سبب قطع عضو دائمی کودکان و مروج بی نظمی و بی انضباطی در جامعه هستند، گفت: این افراد بدانند حتما توسط نیروی انتظامی دستگیر و به مقام قضایی تحویل داده خواهند شد.
کشف بیش از ۱۲۰ هزار عدد مواد محترقه در آذرشهر
فرمانده انتظامی شهرستان آذرشهر نیز با اشاره به کشف ۱۲۰ هزار عدد انواع مواد محترقه در این شهرستان در اجرای طرح برخورد با تهیه و فروشندگان مواد محترقه، ماموران انتظامی در پی کسب اخبار و اطلاعاتی مبنی بر تهیه و دپو انواع مواد محترقه جهت فروش در ایام پایانی سال در محل های اعلامی حاضر ودر بازرسی از آنها تعداد ۱۲۰ هزار عدد انواع مواد محترقه را کشف کردند.
سرهنگ یداله رستمی در ادامه افزود: در این راستا سه نفر دستگیر و پس از تشکیل پرونده مقدماتی تحویل مراجع قضایی شدند و ارزش ریالی مواد محترقه کشف شده نیز ۵۰ میلیون ریال اعلام شده که با فروشندگان و استفاده کنندگان از انواع مواد محترقه که موجب سلب آرامش و امنیت مردم باشند برخورد جدی خواهد شد.
نظر شما