پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۱ اسفند ۱۳۹۵، ۱۳:۱۴

سرپرست تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان خبر داد:

کشف ۴۹۳ میلیون ریال کالای قاچاق از یک باربری در زاهدان

کشف ۴۹۳ میلیون ریال کالای قاچاق از یک باربری در زاهدان

زاهدان - سرپرست تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان گفت: مأمورین انتظامی شهرستان زاهدان در بازرسی از یک باربری مقادیری کالای قاچاق به ارزش ۴۹۳ میلیون ریال کشف کردند.

محمد حسین اشرفی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: مأمورین انتظامی شهرستان زاهدان در بازرسی از یک باربری مقادیری کالای قاچاق شامل ۲۰۰ عدد بلندگو، ۱۲۰ عدد باند و ۲۴۰ دستگاه کنسول بازی به ارزش ۴۹۳ میلیون ریال مشکوک به قاچاق کشف کردند.

وی افزود: پس از تحویل کالاها به اداره جمع آوری و فروش اموال تملیکی، پرونده جهت رسیدگی به تعزیرات حکومتی استان ارسال شد.

وی گفت: شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی مرکز استان مستند به قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز و با توجه به استعلامات انجام شده و گزارش ضابطین تخلف را محرز دانسته و متهم را به میزان ۴۹۶ میلیون ریال جزای نقدی در حق دولت و ضبط کالاهای مکشوفه محکوم کرد. 

سرپرست تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان در ادامه از صدور رأی پرونده قاچاق ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق خبر داد و گفت : مأمورین پلیس اطلاعات به یک دستگاه خودروی کامیون کشنده در زاهدان مشکوک و در بازرسی انجام شده مقدار ۲۰ هزار لیتر گازوئیل کشف شد.  

وی افزود: پس از تحویل این میزان سوخت به شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه زاهدان پرونده در شعبه ویژه تخلفات قاچاق کالا و ارز مورد رسیدگی قرار گرفت که با توجه به اقرار صریح متهم،  شعبه  تخلف را محرز دانست و متخلف را از حیث مباشرت در قاچاق سوخت علاوه بر ضبط سوخت های مکشوفه به میزان ۳۶۷ میلیون ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم کرد.

کد خبر 3920889

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha