پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۱ اسفند ۱۳۹۵، ۱۶:۲۸

مدیرکل امور بانوان استانداری اردبیل:

تنها ۵ مدیرکل زن در اردبیل مشغول به کار هستند

تنها ۵ مدیرکل زن در اردبیل مشغول به کار هستند

اردبیل – مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل گفت: تنها پنج مدیرکل زن در استان اردبیل مشغول به کار هستند و این استان فرماندار، شهردار و بخشدار زن ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، فریبا محمد لو بعدازظهر چهارشنبه در کارگروه امور بانوان و خانواده اردبیل تصریح کرد: از تمامی دستگاه‌های اجرایی درخواست شده بود که لیست فرمانداران، بخشداران، مدیران کل، معاونان اداره، روسای ادارات، کارشناسان مسئول و اعضای شورا و دهیاران زن را ارائه دهند.

وی افزود: در نهایت ۶۲ دستگاه اجرایی آمار خود را ارائه کرده‌اند که مشخص شده در استان فرماندار، بخشدار و شهردار زن نداریم.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل تأکید کرد: پنج مدیرکل، پنج معاون مدیر، پنج معاون اداره، ۱۱۸ رئیس اداره، ۵۲ کارشناس مسئول، ۱۱ عضو شورای شهر، ۲۱ عضو شورای روستا و ۴۶ دهیار زن در استان مشغول به کار هستند.

به گفته محمد لو این آمار منهای مشاوران فرمانداری‌ها و مشاوران دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها و هیئت‌های علمی دانشگاه‌ها محاسبه شده است.

وی با اشاره به ارائه این لیست به معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری اضافه کرد: انتظار می‌رود اداراتی که تاکنون لیست شاغلان خود را ارائه نکرده‌اند نسبت به آن اقدام کنند.

برگزاری سه هزار برنامه برای هفته زن

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل همچنین به برگزاری برنامه‌های هفته زن اشاره کرد و گفت: سه هزار و ۳۷۹ برنامه در این ایام برگزار می‌شود.

محمد لو افزود: ۳۰ فعالیت علمی، ۴۰۰ کارگاه آموزشی، ۳۰۰ همایش، ۳۰۰ مورد تجلیل، ۲۲۰ نشست، ۱۰۰ مورد مصاحبه، ۲۰۰ مورد نمایشگاه و ۴۴ مورد افتتاحیه برای این ایام پیش‌بینی‌شده است.

وی تأکید کرد: علاوه بر این همایش بزرگ روز زن نیز با حضور مسئولان استانی برگزار خواهد شد.

کد خبر 3921084

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha