پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۴ اسفند ۱۳۹۵، ۱۴:۴۱

مدیر مرکز مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمان:

۲۷ کمپ سلامت نوروزی در کرمان راه اندازی می شود

۲۷ کمپ سلامت نوروزی در کرمان راه اندازی می شود

کرمان - مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: ۲۷ کمپ سلامت نوروزی در ورودی شهرهای استان کرمان طی ایام نوروز ۹۶ فعال می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد صابری پیش از ظهر شنبه در چهارمین جلسه ستاد تسهیلات نوروزی استان کرمان اظهار کرد: در استان کرمان ۹۸ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۴۰ پایگاه اورژانس شهری فعالیت دارد.

وی افزود: اورژانس هوایی در ایام نوروز از ساعات ابتدایی صبح تا غروب فعالیت خواهد داشت و در شب به دلیل نداشتن دید نمی تواند عملیات انجام دهد.

 صابری بیان کرد: در ورودی شهرهای استان کرمان ۲۷ کمپ سلامت نوروزی با همکاری شهرداری‌ها، در ایام نوروز ۹۶ فعال می‌شود.

 وی گفت: ۳۰۰ مرکز بهداشتی و هزار و ۸۰۰ خانه بهداشت در استان کرمان خدمات به مردم ارائه می کنند.

مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به نزدیک شدن به چهارشنبه آخر سال گفت: در سال گذشته خوشبختانه با توجه به همکاری دستگاه‌های ذیربط و همکاری مردم، حادثه ای منجر به نقض عضو و فوت در چهارشنبه سوری در سطح استان کرمان نداشته ایم و امیدواریم در سال جاری هم همینگونه باشد.

کد خبر 3922961

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha