پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۵ اسفند ۱۳۹۵، ۱۰:۵۲

آغاز تمرینات آسیایی تیم ملی تنیس روی میز از ۶ فروردین ماه

آغاز تمرینات آسیایی تیم ملی تنیس روی میز از ۶ فروردین ماه

تیم ملی تنیس روی میز به منظور آماده سازی حضور در مسابقات قهرمانی آسیا، از ۶ فروردین ماه وارد اردوی آماده سازی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مسابقات قهرمانی آسیا در سال ۲۰۱۷ میلادی اولین رویدادی است که تیم ملی تنیس روی میز باید در آن حضور داشته باشد. این رقابت ها ۲۰ تا ۲۷ فروردین ماه به میزبانی چین برگزار می شود.

ملی پوشان تنیس روی میز ایران به خاطر پیگیری رقابت های باشگاهی تا پایان سال هیچ اردوی آماده سازی برای شرکت در این رقابت ها ندارند اما در هفته اول فروردین ماه سال آینده تمرینات خود را برای سفر به چین آغاز می کنند.

طبق برنامه پیشنهادی سرمربی تیم ملی تنیس روی میز که توسط فدراسیون تائید و نهایی شده است، اردوی آماده سازی تیم ملی تنیس روی میز برای مسابقات قهرمانی آسیا از ۶ فروردین ماه در تهران آغاز می شود و به صورت متوالی تا زمان اعزام به چین ادامه دارد.

افشین نوروزی، امیر احمدیان، میعاد لطف الله نسبی، حمیدرضا طاهرخانی و آروین روئین تن بازیکنانی هستند که ترکیب تیم ملی تنیس روی میز را در مسابقات قهرمانی آسیا تشکیل می دهند. این پینگ پنگ بازان اردوهای آماده سازی خود را در کنار بازیکنان چینی که به عنوان حریف تمرینی در ایران به سر می برند، برگزار خواهند کرد.

کد خبر 3923522

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha