پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ اسفند ۱۳۹۵، ۱۲:۱۸

مدیرکل میراث فرهنگی استان مرکزی مطرح کرد؛

۳۲منطقه نمونه توریستی و ۳روستای تاریخی مرکزی میزبان گردشگران

۳۲منطقه نمونه توریستی و ۳روستای تاریخی مرکزی میزبان گردشگران

اراک- مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی از آمادگی ۳۲منطقه نمونه گردشگری و سه روستای دارای جاذبه تاریخی و فرهنگی استان، برای میزبانی گردشگران و مسافران نوروزی خبر داد.

سید محمد حسینی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مناطق نمونه گردشگری آب‌گرم و سرچشمه محلات، غار نخجیر، شهر نراق، منطقه بوجه در خمین، بیت تاریخی امام‌ خمینی(ره)، سراب عباس‌آباد شازند، موزه تاریخی چهار فصل اراک، بازار تاریخی اراک، تالاب و کویر میقان و... از جمله مناطق نمونه گردشگری در سطح استان بوده و در ایام نوروز آماده پذیرایی مسافران هستند.

وی افزود: همچنین روستاهای هزاوه و انجدان در شهرستان اراک و وفس در شهرستان کمیجان از روستاهای هدف گردشگری استان مرکزی با سبقه فرهنگی و تاریخی و ویژگی های معماری خاص هستند که آمادگی لازم برای میزبانی مسافران نوروزی را دارند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی بیان کرد: مسجد جامع و آثار تاریخی ساوه، دستکن ها و سنگ نگاره های خمین، غار سفیدخانی و چشمه چپقلی اراک، محوطه تاریخی خورهه در محلات، منطقه شکار ممنوع تالاب میقان اراک، غار سوله خونزا، غار کبوتر و غار آسیلی از دیگر جاذبه‌های دیدنی این استان مرکزی است.

حسینی خاطرنشان ساخت: ستاد خدمات سفر استان مرکزی با تشکیل هشت کمیته و همکاری بیش از ۶۰ دستگاه اجرایی عضو این کمیته ها، خدمات رسانی نوروزی سال ۹۶ را برعهده دارد و در این راستا ۵۰ هزار نفر در استان مرکزی به مسافران نوروزی خدمت رسانی می کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی اضافه کرد: ارائه این خدمات از روز ۲۵ اسفندماه سال جاری آغاز شده و تا ۱۵ فروردین ماه سال آینده ادامه دارد.

وی با اشاره به تلاش برای برگزاری برنامه های متفاوت نسبت به سال های گذشته در ایام نوروز برای مسافران و میهمانان نوروزی استان، گفت: ۱۲ نقطه نوروزگاه در ۱۲ شهرستان استان مرکزی برپا می شود و برنامه هایی در راستای معرفی فرهنگ بومی و محلی، برگزاری آئین های سنتی و ایجاد بازارچه های صنایع دستی در نظر گرفته شده است.

حسینی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای ارائه هر چه مطلوب تر خدمات به مسافران نوروزی بیان داشت: در این راستا عوامل اجرایی ستاد خدمات سفر استان مرکزی دوره های توجیهی را گذرانده اند تا خدمات دهی با کیفیت بهتری به مسافران نوروزی انجام گرفته و نهایت رضایت آنان حاصل شود.

کد خبر 3924742

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha