اكبر فخيره در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي مهر با بيان اين مطلب افزود: دانشگاه زابل داراي 2 بلوك خوابگاهي برادران و 2 بلوك خواهران است و خوابگاه سوم خواهران نيز در دست احداث است اما با اين وجود داراي مشكل اساسي از لحاظ ظرفيت خوابگاه هاي ملكي است بنابراين براي پوشش دانشجويان متقاضي خوابگاه به خوابگاه هاي استيجاري روي آورده است به طوري كه اكنون 140 خوابگاه استيجاري دارد.
وي در در زمينه نظارت دانشگاه زابل بر خوابگاه هاي دانشجويي تاكيد كرد: دانشگاه زابل بر تمامي خوابگاه هاي ملكي و استيجاري نظارتي كامل و كافي دارد.
معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه زابل در پاسخ به سوالي مبني بر چگونگي نظارت بر 140 خوابگاه استيجاري گفت: در ايام تابستان براي حفاظت از اموال دانشجويان ساكن خوابگاه هاي استيجاري تنها يك نگهبان قرار داده شد!
وي در اعلام نظر راجع به سياست هاي جاري وزارت علوم در خصوص پوشش خوابگاهي دانشجويان اظهار داشت: معاون دانشجويي وزارت علوم راهكار كاهش تصدي گري دولتي و واگذاري اسكان دانشجويان به بخش خصوصي را پيشنهاد مي كند اما در شرايط زابل به دليل محدوديت هايي كه وجود دارد بخش خصوصي و خودگردان با مشكل مواجه است.
نظر شما