پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ اسفند ۱۳۹۵، ۲۰:۵۱

معاون فنی و عمرانی استانداری استان اصفهان خبر داد:

افتتاح پروژه های عمرانی اصفهان با اعتبار ۱۰ هزار میلیارد ریال

افتتاح پروژه های عمرانی اصفهان با اعتبار ۱۰ هزار میلیارد ریال

گلپایگان - معاون فنی و عمرانی استانداری اصفهان گفت: در تمام طرح هایی که طی سالجاری از سوی شهرداری ها به بهره برداری رسیده بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری صورت گرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی طرفه، در حاشیه آیین افتتاح و بهره برداری طرح ها و پروژه های عمرانی شهرداری گلپایگان که عصر شنبه در محل سالن تازه تأسیس مدیریت بحران این شهرستان برگزار شد، طی نشست با خبرنگاران و اصحاب رسانه شهرستان با بیان اینکه امروز شاهد افتتاح چند طرح و پروژه مهم در شهر گلپایگان بودیم، اظهار داشت: یکی از ساختمان های مهم و ضروری که امروز با حضور مسئولین شهرستان افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت، ساختمان مدیریت بحران بود که هم امکان سرویس دهی بحران و فعالیت های بحرانی را در شهرستان می دهد و هم می تواند نقش منطقه ای داشته باشد.

وی افزود: این پروژه با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال به همراه دیگر طرح های مهم شهری از جمله مسیل رودخانه ای که به منظور جلوگیری از سیلاب های فصلی، بازسازی و ساحل سازی شده بود و دیگر طرح های قابل توجه عمرانی که می تواند در راه تسهیل رفت و آمد و تردد مردم شهرستان نقش مهمی ایفا کند.

معاون فنی و عمرانی استانداری استان اصفهان با اشاره به وجود استعدادهای خوب در شهرستان در زمینه اجرای مدیریت شهری و آزادسازی معابر با همراهی مردم شریف این منطقه، تصریح کرد: باید قدردان خیرین و افراد توانمند باشیم که با تأمین اعتبار در زمینه ایجاد فضای فرهنگی در راستای رشد و بالندگی شهرستان که در اجرای این پروژه ها به مسئولین شهرستان کمک و یاری می رسانند.

وی با تقدیر از تلاش مسئولان شهرستان گلپایگان در زمینه های عمرانی بیان داشت: در تمامی طرح هایی که طی سال جاری از سوی شهرداری های استان اصفهان به بهره برداری رسیده است بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری صورت گرفته که عمده اعتبارات آن از طریق درآمدهای خود شهرداری ها تأمین شده و اعتباری بالغ بر ۷ میلیارد ریال هم از طریق ردیف های بودجه مانند ارزش افزوده به شهرداری ها پرداخت شده است.

طرفه در پایان اظهار کرد: شهرداری گلپایگان به عنوان یکی از شهرداری های فعال استان با تعامل و همکاری بین شورا و شهرداری توانسته در سال جاری تعدادی طرح مهم عمرانی را به بهره برداری و تکمیل برساند که امروز ما در معیت مسئولین شهرستان برخی از آنها را افتتاح و مورد بازدید قرار دادیم که در این راستا ما نیازمند این هستیم که برای تأمین و انتظارات مردم شریف گلپایگان فعالیت های بیشتری انجام دهیم هر چند که امسال به لطف الهی با مشارکت مردم پروژه های بسیار خوبی را مورد بهره برداری قرار دادیم.

کد خبر 3929752

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha