پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ اسفند ۱۳۹۵، ۱۴:۱۹

مهلت ارسال آثار مسابقه خاص پردازی در صنایع دستی تمدید شد

مهلت ارسال آثار مسابقه خاص پردازی در صنایع دستی تمدید شد

بنا به درخواست هنرمندان رشته های مختلف صنایع دستی و هنرهای سنتی مهلت ارسال عکس آثار تا ۲۰ اردیبهشت ماه سال آینده از سوی معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی کشورتمدید شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی معاونت صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری؛  معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی بنا به درخواست هنرمندان رشته های مختلف اقدام به تمدید مسابقه ملی خاص پردازی می کند. این مسابقه با هدف وارد کردن بیش از پیش عنصر خلاقیت در صنایع دستی و رونق بازار آن و ثبت امور و معانی خاص افراد در صنایع دستی برگزار می شود.

موضوع مطرح در این مسابقه این است که هنرمندان صرفاً یک خریدار یا مخاطب کلی را در نظر نگیرند، بلکه با توجه به سفارش‌دهنده‌ی خاص، آثاری خاص را خلق کنند.

همچنین، در خاص پردازی موارد و مضامین متعددی می توانند بر آثار ثبت شوند از جمله احساسات، تصورات و خاطرات سفارش‌دهنده یا خود هنرمند، تصاویری که برای آنها مهم هستند، جملاتی که برای آنها ارزش و معنایی خاص دارند، صحنه‌ها و دیالوگ‌های فیلم‌هایی که آنها دوست دارند، جملات و تصاویری که اثر و محصول را به هدیه‌ای منحصربه فرد برای شخصی خاص  تبدیل می‌کنند، از طریق ثبت مضامین و مواردی این‌چنینی فرصتی در اختیار فرد قرار می‌گیرد تا آنچه که برای او و درباره او خاص است، با کمک هنرمند ثبت و صورت‌بندی شود.

یادآور می شود؛ چنین آثاری علاوه بر یک فرد خاص می‌توانند امور خاص جماعت‌های مختلف و آنچه که آن اجتماع را خاص می‌کند نیز نشان دهند. همچنین باید تاکید کرد که ثبت این امور باید در چارچوب و هماهنگی با نقش‌مایه‌های سنتی رشته‌های مربوطه در صنایع دستی باشد.

به گزارش روابط عمومی معاونت صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری، خاص‌پردازی صنایع دستی نه‌تنها می‌تواند عنصر خلاقیت را بیش از پیش به صنایع دستی وارد کند و همچنین باعث رونق بازار آن شود، بلکه می‌تواند تاثیرات اجتماعی و فرهنگی بسیاری داشته باشد.

بر اساس این گزارش، در حوزه خاص پردازی صنایع دستی، با بدل کردن اثر به یک متن چند لایه می توان امکان احیای سنت‌های هنری ایرانی - اسلامی قرون اولیه را نیز به‌وجود ‌آورد. در این سنت­‌ها برخلاف تفکر موزه‌ محور غربی، تجربه‌های هنری و تشرف‌های معنایی و حسی صرفاً در موزه و مکان‌های خاص خلق نمی‌شدند، بلکه از طریق صنایع دستی جایی در لایه‌های مختلف زندگی روزمره نیز داشته‌اند و پیوسته به زندگی افراد جهت می‌دادند.

در راستای ایجاد، معرفی و نیز توسعه ایده خاص‌پردازی در میان هنرمندان صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور و نیز علاقه‌مندان به هنر و صنایع دستی مسابقه‌ «خاص‌پردازی در صنایع دستی» توسط معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور در اردیبهشت ماه سال آینده برگزار می‌شود. همچنین  نمایشگاه آثار خاص پردازی شده شرکت کرده در مسابقه نیز در خردادماه آینده برگزار خواهد شد.

علاقمندان از رشته‌های مختلف صنایع دستی برای شرکت در این مسابقه و نمایشگاه می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۶۱۰۶۳۴۷۸-۰۲۱ تماس بگیرند و عکس آثار خود را تا ۲۰ اردیبهشت ماه سال آینده به آدرس ایمیل  singularhandicraft@gmail.com ارسال کنند.

کد خبر 3930391

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha