به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه پلیس، کیومرث عزیزی اظهار داشت: پلیس همواره خواهان برقراری امنیت پایدار برای عموم مردم و برخورد قانونی با هرگونه ناهنجاری در راستای ارتقای امنیت اجتماعی آنان است.
عزیزی یادآور شد: پلیس استان در بستر رصدهای اطلاعاتی انجام شده طی سال جاری، موفق به کشف ۶۶۰هزار انواع مواد محترقه شده که در مقایسه با کشفیات سال گذشته، شاهد افزایش ۱۷۱درصدی کشفیات مواد محترقه در سال جاری بوده ایم.
وی در ادامه با اشاره به برپایی ۲۲ ایستگاه ثابت نوروزی از سوی پلیس استان در ایام تعطیلات نوروزی اظهار داشت: با آغاز طرح نوروزی پلیسهای تخصصی و سایر همکاران پلیس در آماده باش به سر خواهند برد تا تمامی شهروندان و مسافران نوروزی به راحتی از تعطیلات نوروزی در فضایی امن و با آرامش بهره مند شوند.
فرمانده انتظامی استان مرکزی در پایان استفاده، اعزام و فعال کردن گشت های محسوس و نامحسوس پلیس راهور و پلیس راه، پاسخ گویی شبانه روزی کلانتری ها و پاسگاه ها به درخواست ها و شکایات مردمی، هماهنگی های لازم با دستگاه های اثربخش در ترافیک، استفاده از ظرفیت پلیس افتخاری و همیاران پلیس، تقویت نگهبان محلات به منظور افزایش ضریب امنیتی و به ویژه پیشگیری از وقوع سرقت در ایام تعطیلات نوروز، ارائه خدمات مشاوره و مددکاری در بوستان ها، تفرجگاه ها و مکان های اسکان مسافران نوروزی را از جمله دیگر اقدامات پیش بینی شده از سوی پلیس استان در ایام نوروز عنوان کرد.
نظر شما