پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۰ مهر ۱۳۸۵، ۱۳:۳۱

وزير كشور فلسطين در نشست خبري مشترك با همتاي ايراني خود:

به دنبال تشكيل حكومت وحدت ملي در فلسطين هستيم/ ايران را دوست و هم پيمان خود در همه شرايط مي‌دانيم

به دنبال تشكيل حكومت وحدت ملي در فلسطين هستيم/ ايران را دوست و هم پيمان خود در همه شرايط مي‌دانيم

وزير كشور فلسطين با تاكيد بر اينكه ايران را دوست و هم پيمان خود در همه شرايط مي دانيم، گفت: حمايت، پشتيباني و موضع گيري هاي شرافتمندانه ملت ايران، براي ما بسيار ارزشمند است و اميدواريم اين روابط ادامه يابد و گسترش بيشتري يابد تا وضعيت مسلمانان فلسطيني بهبود يابد.

به گزارش خبرنگار سياسي "مهر"، سعيد صيام وزير كشور فلسطين ظهر امروز درنشست خبري مشترك با وزير كشورمان كه ظهر امروز در وزارت كشور برگزار شد، ضمن ابراز خوشحالي از حضور در تهران، به ديدار با پورمحمدي همتاي ايراني خود اشاره كرد و گفت:  در اين ديدار پس از ابلغ درودو سلام خود و اسماعيل هنيه به ملت ايران، در خصوص وضعيت محاصره اجباري كه براي مردم فلسطين به وجود آمده توضيحاتي را ارائه كردم. محاصره اي كه آمريكا و اسرائيل در آن دخالت دارند،  و همچنين برخي طرف هاي محلي و همسايه و منطقه درآن دخالت دارند.

وي افزود: ورود غذا و دارو به فلسطين ممنوع شده است و در اين ديدار ترورها و حملات هوايي كشتار سازماني، انهدام موسسه هاي زير بنايي، انهدام و ويراني منازل، نحوه تشكيل حكومت ملي و مذاكرات صورت گرفته در اين خصوص را براي وزير كشور ايران توضيح داديم.

سعيد صيام تاكيد كرد: ما حقيقتا به دنبال تشكيل حكومت وحدت ملي، به رهبري حماس با مشاركت ساير گروه هاي فلسطيني هستيم.

وزير كشور فلسطين ادامه داد: كمك ها و حمايت ها و موضع گيري هاي شرافتمندانه مقامات ايراني و پشتيباني هاي سياسي و مادي كه از سوي ايران صورت مي گيرد، براي ما بسيار ارزشمند است و اميدواريم اين روابط ادامه يابد و گسترش بيشتري يابد تا وضعيت مسلمانان فلسطيني بهبود يابد.

سعيد صيام با بيان اينكه روابط فلسطين با ايران بسيار قديمي و با ثبات است، و تنها پس از دست يافتن ما به حكومت، برقرار نشده است بلكه به گذشته ها باز مي گردد، گفت: تلاش مي كنيم اين روابط  را مستحكم تر كنيم .

وي توضيح داد كه دراين سفر همكاريها و نيازمندي هاي خود را كه در وزارت كشور فلسطين وجود دارد، بيان كرديم و مسئولان ايراني از كمك براي رفع اين نيازمندي ها استقبال كردند و قول مساعدت دادند. مانند آموزش افراد پليس، بدست آوردن تجربه ها و توان علمي و بورسيه كردن دانشجويان به ما كمك مي كنند.

صيام در بخش ديگري از سخنانش با بيان اينكه مساله قدس و فلسطين تنها مربوط به فلسطين نيست ، آن را مساله همه مسلمانان  جهان دانست و گفت:  روز جهاني قدس كه جمهوري اسلامي ايران آن را بنا نمود، يكي از دلايل همت ورزي ايران به اين مساله است و بايد تمام مسلمانان جهاني يكپارچه ومتحد به آن بپردازند.

وزير كشور فلسطين افزود: ما نقش ايران در توجه به مساله فلسطين و روز جهاني قدس را ارج مي نهميم.

صيام در پايان گروههاي فلسطيني را به اتحاد و همبستگي دعوت كرد و اظهار داشت: ما هيچ گاه از تفرقه سخن نمي گوئيم، مساله فلسطين مساله تمام گروههاي فلسطيني است و ما از تمام گروهها در تشكيل دولت دعوت كرديم، دوست داريم همه گروهها باشند چرا كه بر اساس دستور كار فلسطين است.

کد خبر 393287

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha