پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ اسفند ۱۳۹۵، ۱۴:۰۹

تمرین بدون دستیاران و چند ایرانی؛

تیم ملی فوتبال تحت تاثیر شایعات/ کی‌روش با دوستان نزدیکش چه کرد؟

تیم ملی فوتبال تحت تاثیر شایعات/ کی‌روش با دوستان نزدیکش چه کرد؟

تیم ملی فوتبال کشورمان در حالی امروز تمریناتش را پیگیری کرد که هیچ خبری از عوامل ایرانی کادر فنی در این تمرین نبود.

به گزارش خبرنگار مهر، در حالی که شنیده می شود احتمال قطع همکاری عوامل ایرانی در کادر فنی تیم ملی با این تیم زیاد است، تمرین امروز تیم ملی با یک ویژگی کاملا خاص برگزار شد تا این احتمال قوت یابد.

تیم ملی کشورمان که خود را برای دیدار با تیم قطر در چارچوب رقابت های انتخابی جام جهانی روسیه آماده می کند، امروز هم تمریناتش را زیر نظر کارلوس کی روش انجام داد و این تمرین در حالی انجام شد که عوامل زیادی در آن غیبت داشتند. عواملی که عمدتا وجه مشترکی داشتند.

افشین پیروانی مدیر تیم ملی، جواد نکونام، مارکار آقاجانیان، آرین قاسمی (مترجم کی روش) و محسن معتمدکیا مدیر رسانه‌ای تیم ملی از جمله غایبان تمرین امروز تیم ملی کشورمان بودند. این اتفاق در حالی افتاد که بیش از همیشه صحبت از بایکوت اعضای ایرانی کادر فنی تیم ملی توسط کارلوس کی روش به گوش می رسد.

بعد از اردوی تیم ملی در امارات که به واسطه مصاحبه جنجالی برانکو بر هم خورد، اعتماد کی روش از عوامل ایرانی حاضر در کادر فنی تیم ملی از بین رفت و از همان زمان هم زمزمه کنار گذاشته شدن این افراد توسط کی روش از تیم ملی به گوش می رسید.

غیبت دسته جمعی این عوامل در تمرین امروز می تواند بیش از همیشه این شایعه را به واقعیت نزدیک کرده و احتمال به وقوع پیوستن آن را افزایش دهد. 

کد خبر 3934754

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha