پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ اسفند ۱۳۹۵، ۱۳:۴۷

در گفتگو با مهر مطرح شد:

سردخانه‌های میوه کرج توسط ۱۰ اکیپ نظارت می‌شود

سردخانه‌های میوه کرج توسط ۱۰ اکیپ نظارت می‌شود

کرج - رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز گفت: ۱۰ اکیپ بازرسی امر نظارت بر سردخانه های نگهداری از میوه شهرستان کرج را انجام می دهند.

محمد اسماعیل معمارپور در گفتگو با خبرنگار مهر به دستور العمل های نوروزی سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان اشاره کرد و گفت: از ابتدای اسفندماه جاری طرح ویژه نظارتی بازار در البرز اجرا شده است.

به گفته معمارپور اطلاع رسانی به ادارات شهرستانی و اتاق اصناف در این طرح لحاظ شده است.

وی با اشاره به برگزاری جلسات هماهنگی با دستگاه های مرتبط مانند اتحادیه ها، تعزیرات حکومتی و میراث فرهنگی استان، گفت: اکیپ های بازرسی در دو شیفت صبح و بعدازظهر اقدامات لازم در حوزه نظارت را انجام می دهند.

رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز از نظارت ویژه بر بازار میوه شب عید خبر داد و گفت: این طرح از ۲۶ اسفندماه در استان آغاز شده و اکیپ های نظارتی اقدامات لازم در خصوص بازرسی از سردخانه های نگهداری میوه شب عید را انجام می دهند.

معمارپور تعداد اکیپ های بازرسی در شهرستان کرج را اعلام کرد و گفت: ۱۰ اکیپ بازرسی امر نظارت بر سردخانه های نگهداری از میوه شهرستان کرج را انجام می دهند.

مشاور رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز رسیدگی به شکایت های مردمی را حائز اهمیت خواند و افزود: نمایشگاه های عرضه مستقیم کالا در سطح استان از ۱۳ اسفندماه گشایش یافت.

وی با اشاره به استقرار بازرس مقمیم در نمایشگاه های عرضه مستقیم کالا، گفت: طرح ویژه نوروزی توزیع کالاها برای تنظیم بازار با همکاری سازمان صنعت، معدن و تجارت و سازمان جهادکشاورزی استان اجرا شد.

معمارپور با تاکید بر اینکه نظارت در طرح ویژه نوروزی بر عهده سازمان صنعت، معدن و تجارت استان است، گفت: توزیع کالاهای تنظیم بازار بر عهده سازمان جهادکشاورزی است.

رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز به طرح های ویژه نظارتی برخی اتحادیه ها مانند اتحادیه قالی شویان اشاره کرد و افزود: طرح های ویژه نوروز در پایانه های مسافربری از جمله پایانه مسافربری شهید کلانتری، اتوبوسرانی و تاکسیرانی سطح شهر، راه آهن و آژانس های مسافرتی اجرا شد.

وی به بازرسی از واحدهای مستقر در جاده توریستی چالوس اشاره کرد.

کد خبر 3935310

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha