به گزارش خبرنگار مهر، فتح الله حقیقی با اشاره به روند طی شدن مراحل ثبت نام داوطلبان انتخابات شوراها در استان البرز که بدون بروز هر گونه اختلال و مشکلی انجام می شود، اظهار کرد: خوشبختانه ثبت نام داوطلبان عضویت در شوراهای شهر و روستا البرز در چهارمین روز نیز بدون هیچ گونه اختلالی به پایان رسید.
وی با اعلام اینکه مجموع ثبت نام داوطلبان با احتساب ۳ روز گذشته به هزار و ۴۴۹ نفر شامل ۷۹۷ نفر در حوزه شهری و ۶۵۲ نفر در حوزه روستایی رسیده است، افزود: از این تعداد ۱۳۷ نفر زن و هزار و ۳۱۲ نفر مرد هستند.
با اعلام اینکه در شهرها ۶۹۸ نفر مرد و ۹۹ نفر زن، در روستاها ۶۱۴ مرد و ۳۸ زن نام نویسی کردند، گفت: تعداد ۲۷۲ نفر به میزان ۱۹ درصد از ثبت نام کنندگان سابقه نمایندگی ادوار پیشین را دارند.
حقیقی گفت: ۵۵۳ نفر در شهرستان کرج شامل ۴۴۴ نفر شهر، ۳۷ نفر بخش مرکزی و ۷۲ نفر در بخش آسارا ثبت نام کرده اند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری البرز بیان کرد: در فردیس از ۱۶۱ نفر ثبت نام کننده ۱۵۴ نفر مربوط به فردیس و ۷ نفر بخش مشکین دشت بوده است.
وی افزود: ۴۶۹ نفر در شهرستان ساوجبلاغ نام نویسی کردند که ۱۲۳ نفر شهر، ۱۲۹ نفر بخش مرکزی، ۱۰۵ نفر بخش چهارباغ و ۱۱۲ نفر در بخش چندار بوده است.
حقیقی با بیان اینکه در طالقان مجموعا ۱۰۳ نفر ثبت نام کردند که شامل ۱۴ نفر شهر، ۴۹ نفر بخش مرکزی و ۴۰ نفر بالاطالقان است، افزود: ۵۶ نفر در شهرستان اشتهارد شامل ۱۸ نفر شهری، ۱۵ نفر بخش مرکزی و ۲۳ نفر پلنگ آباد نام نویسی کردند.
وی در خاتمه یادآور شد: در نظرآباد ۱۰۷ ثبت نام صورت گرفته که اعم از ۴۴ نفر شهری، ۲۸ نفر بخش مرکزی و ۳۵ نفر بخش تنکمان است.
نظر شما