پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ فروردین ۱۳۹۶، ۱۴:۲۹

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس:

کشاورزی رکن اقتصاد مقاومتی برای توسعه و اشتغال است

کشاورزی رکن اقتصاد مقاومتی برای توسعه و اشتغال است

ساری - رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس از کشاورزی به عنوان رکن اقتصاد مقاومتی یاد کرد و گفت: این بخش ظرفیت های زیادی برای توسعه و اشتغال دارد.

علی محمد شاعری در گفتگو با خبرنگار مهر با تبریک سال جدید اظهار داشت: سالهاست که مقام معظم رهبری بر مدیریت جهادی در کشور تاکید دارند و آن را به عنوان یک اصل مدیریتی به مسئولان نظام توصیه می کنند و ایشان همواره خواستار انجام امور و پیشبرد اهداف نظام بر پایه فرهنگ و مدیریت جهادی هستند و در سال های اخیر نیز نامگذاری سالها بر محور مدیریت جهادی بوده است.

وی افزود: امسال معظم له واژه مدیریت انقلابی را بکار بردند و فرمودند هرکجا مدیریت انقلابی، پرتحرک و فعال داشتیم کارها بخوبی پیش رفت و این موارد نشان دهنده آن است علیرغم وجود منابع و ظرفیت های لازم در کشور، جای مدیریت جهادی و انقلابی خالی است و در این زمینه کمبودهای اساسی داریم و به همین دلیل نتوانستیم آنچنان که باید پیشرفت های لازم را داشته باشیم.

وی یادآور شد: در شرق مازندران که سرشار از منابع و مواهب طبیعی است و ظرفیت های زیادی برای افزایش تولید و ایجاد اشتغال دارد، نبود مدیریت جهادی و انقلابی در سال های گذشته باعث شد این منطقه شاهد عقب ماندگی های تاریخی باشد و نتیجه آن بی مدیریتی ها بالا بودن نرخ بیکاری و مشکلات اجتماعی و اقتصادی است.  

شاعری ادامه داد: کشاورزی به عنوان رکن اقتصاد مقاومتی ظرفیت های زیادی برای توسعه، تولید و اشتغال دارد و شرق مازندران نیز که سرشار از امکانات و استعداد برای توسعه است نیازمند مدیریتی فعال و پرتحرک با روحیه ای جهادی است تا شاهد تحقق اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال باشیم.

کد خبر 3938247

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha