پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ فروردین ۱۳۹۶، ۱۲:۵۶

رئیس ستاد سرشماری لرستان:

لرستان یک‌میلیون و ۷۶۰هزار نفرجمعیت دارد/۸۳درصد مردم باسواد هستند

لرستان یک‌میلیون و ۷۶۰هزار نفرجمعیت دارد/۸۳درصد مردم باسواد هستند

خرم‌آباد- رئیس ستاد سرشماری لرستان با اشاره به اینکه جمعیت لرستان یک‌میلیون و ۷۶۰ هزار و ۶۴۹ نفر است، گفت: میزان باسوادی در لرستان برابر با ۸۳ درصد است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی هادی چگنی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه بر اساس قانون از سال ۱۳۹۰ به بعد سرشماری عمومی نفوس و مسکن به‌صورت ۵ سال یک بار برگزار می‌شود، اظهار داشت: هشتمین دوره سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۵ برای نخستین بار به دو شیوه اینترنتی و حضوری به صورت بدون کاغذ و با استفاده از تبلت در کشور برگزار شد.

وی با بیان اینکه بر اساس اعلام نتایج اولیه از سوی مرکز آمار ایران، جمعیت کشور ۷۹ میلیون و ۹۲۶ هزار و ۲۷۰ نفر و ۲۴ میلیون و ۱۹۶ هزار و ۳۵ خانوار اعلام شده است، تصریح کرد: همچنین جمعیت استان لرستان بر اساس این آمار به یک میلیون و ۷۶۰ هزار و ۶۴۹ نفر و ۵۰۹ هزار و ۲۵ خانوار رسیده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان لرستان و مدیر اجرای طرح سرشماری نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵ لرستان با بیان اینکه متوسط رشد سالیانه جمعیت استان لرستان طی سال‌های ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۵ برابر ۰.۷۰ درصد بوده است، افزود: لرستان از این نظر رتبه ۲۹ را در مقایسه با سایر استان‌ها دارد.

چگنی بیان داشت: جمعیت استان در سال ۱۳۹۵ از ۸۹۲ هزار و ۸۸۹ نفر مرد و ۸۶۷ هزار و ۷۶۰ نفر زن تشکیل‌شده و به‌ این ترتیب نسبت جنسیتی در استان معادل ۱۰۳ بوده که مشابه متوسط این شاخص در کشور است.

وی اضافه کرد: تراکم جمعیت در واحد سطح در کشور برابر ۴۹.۱ نفر در کیلومترمربع و تراکم جمعیت استان لرستان ۶۲.۲ نفر در کیلومترمربع است و از این لحاظ لرستان در رتبه ۱۴ کشوری قرار دارد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان لرستان در خصوص نتایج به‌دست‌آمده از میزان با سوادی گفت: میزان باسوادی در جمعیت ۶ ساله و بیشتر کشور ۸۷.۶ درصد اعلام شده و این میزان در استان لرستان برابر ۸۳ درصد است که نسبت به میزان باسوادی سال ۱۳۹۰ به میزان ۲.۶ درصد افزایش داشته است.

کد خبر 3944201

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha