پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۵ فروردین ۱۳۹۶، ۱۶:۳۴

مقتدا صدر به نیروهای «سرایا السلام» اجازه ورود به سیاست نداد

مقتدا صدر به نیروهای «سرایا السلام» اجازه ورود به سیاست نداد

رهبر جریان صدر عراق، نیروهای سرایا السلام وابسته به جریان صدر را از نامزد شدن برای انتخابات محلی و پارلمانی آتی در این کشور بر حذر داشت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه السومریه، مقتدا صدر رهبر جریان صدر، رزمندگان سرایا السلام  را از شرکت در انتخابات آینده برحذر داشت.

وی در پاسخ به سئوال برخی از رزمندگان سرایا السلام درباره اجازه نامزد شدن برای انتخابات محلی و پارلمانی، آن را ممنوع کرد و علت این موضوع را ممانعت از گرفتار شدن در چاه سیاست عنوان کرد.

برخی از رزمندگان خطاب به مقتدا صدر عنوان کردند: با توجه به نزدیک شدن زمان آزاد شدن استان نینوا و شکست داعش و نزدیک شدن به مرحله انتخابات محلی و پارلمانی سئوالی که از محضر شما داریم این است که اجازه نامزد شدن در انتخابات و وارد شدن به روند سیاسی نیروهای سرایا السلام را می دهید؟

مقتدا صدر در پاسخ گفت: هرگز. ممنوع است. تلاش خود را در چاه سیاست تباه نکنید. وجهه شما نزد من مهم تر از هر چیزی است. این شامل هر رزمنده ای در حشد شعبی و غیره می شود.

کد خبر 3944455

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha