به گزارش خبرگزاري مهر، كنفرانس بين المللي 2006 انجمن بين المللي دانشگاه هاي جهان با حضور روساي دانشگاه هاي آمريكا، اروپا، استراليا، كشورهاي آسيايي و رئيس دانشگاه آزاد اسلامي با موضوع جهاني سازي آموزش عالي و دسترسي آن براي همگان، راهكارهاي جديد، چالش هاي نوين در پكن برگزار شد.
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي در اين گردهمايي گزارشي از پيشرفت هاي دانشگاه آزاد و توسعه آموزشي عالي و چالش هاي آموزشي ارائه و در ديدارهاي متعدد با روسا و نمايندگان دانشگاه هاي مختلف جهان تبادل دانشجو و استاد و استفاده تمام دانشگاه هاي جهان از امكانات Online بين دانشگاه هاي جهان را مورد بحث و بررسي قرار داد.
ايجاد محتواي درسي و عملي، بين المللي كردن دانشگاه ها و مسائل ويژه منطقه اي، بين المللي كردن دانشگاه هاي چين در چشم انداز امروز و آينده، وضعيت بين المللي دانشگاه ها در آسيا و امريكاي لاتين، فرصت ها و چالش ها و چگونگي بين المللي كردن دانشگاه ها در اروپا از محورهاي مطرح شده در اين كنفرانس بود.
جلسات موازي نيز در اين گردهمايي با محورهاي فعاليت بين المللي در نظام آموزش عالي و سمينار تلاش هاي كشور چين در زمينه جلب همكاري بيشتر و ارتقاء كيفيت برگزار شد.
نظر شما