پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ فروردین ۱۳۹۶، ۱۳:۵۷

وزیر راه و شهرسازی؛

نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی را امسال با جدیت پیگیری می‌کنیم

نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی را امسال با جدیت پیگیری می‌کنیم

وزیر راه نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی را مهم‌ترین راهبرد وزارت راه وشهرسازی برای تحقق شعار سال ۹۶ خواند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه، عباس آخوندی در گفت‌وگو با رادیو سراسری، نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی را مهم‌ترین راهبرد این وزارتخانه برای تحقق شعار سال ۹۶ مبنی بر اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال خواند و گفت: این اقدام در بخش‌های مختلف ازجمله صنعت و گردشگری و حمل‌ونقل افزایش اشتغال را به همراه دارد.

وی افزود: ما به‌طور جدی نیاز به نوسازی ناوگان در حوزه‌های جاده‌ای، هوایی و ریلی داریم. به‌طوری‌که در ابتدای دولت یازدهم ناوگان ریلی با عمر بالای ۶۵ سال در حال فعالیت بود و در سال ۹۵ ناوگان ریلی با عمر بیش از ۴۵ سال را از رده خارج کردیم.

وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: در صورت اقدام برای خارج کردن ناوگان ریلی با عمر بیش از ۳۵ سال در سال جاری در تنگنای بسیار شدیدی مواجه خواهیم شد.

آخوندی تأکید کرد: در واقع باید در دو حوزه بار و مسافر سرمایه‌گذاری جدی در نوسازی ناوگان صورت گیرد.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در این دو حوزه بیان داشت: البته سال گذشته سرمایه‌گذاری ارزشمندی برای نوسازی ۶ هزار واگن باری صورت گرفت و باعث افزایش امیدواری شد.

وزیر راه و شهرسازی به سفر اخیر رئیس‌جمهوری به کشور روسیه اشاره کرد و گفت: در سفر ایشان یادداشت تفاهمی میان صنعتگران داخلی و روسی برای تامین ۵۰۰ واگن مسافری با استانداردهای بین‌المللی به امضا رسید و در صورت عملیاتی شدن این یادداشت تفاهم در سال جاری می‌توان شاهد نوید بسیار خوبی در بخش حمل‌ونقل ریلی مسافری بود.

کد خبر 3945307

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha