پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۰:۳۱

سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی اصفهان خبر داد:

اجرای طرح «با یک کتاب بهار می‌شود» در کتابخانه‌های عمومی اصفهان

اجرای طرح «با یک کتاب بهار می‌شود» در کتابخانه‌های عمومی اصفهان

اصفهان - سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی اصفهان از اجرای طرح «با یک کتاب بهار می‌شود» مرتبط با موضوع اهدای کتاب به کتابخانه‌ها در استان اصفهان خبر داد.

امیر هلاکویی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اجرای طرحی جدید مرتبط با اهدای کتاب در کتابخانه‌های عمومی استان اصفهان اظهار داشت: مطابق چشم انداز ۱۴۰۴ باید تا این سال به ازای هر نفر چهار کتاب در کتابخانه‌ها موجود باشد و این در حالی است که هم‌اکنون از چشم‌انداز بیست ساله فاصله بسیار داریم.

وی افزود: هم‌اکنون حدود سه میلیون و ۲۰۰ جلد کتاب در کتابخانه های عمومی نهادی و مشارکتی داریم و باید به چشم‌انداز ۲۰ میلیون کتاب تا سال ۱۴۰۴ دست پیدا کنیم که با توان کنونی ما به عنوان یک نهاد عمومیِ غیردولتی امکان پذیر نیست.

سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی اصفهان با اشاره به اینکه برای دستیابی به چشم‌انداز موردنظر مطابق تجربه‌های گذشته به سراغ مردم رفتیم، بیان داشت: بدین ترتیب از فروردین امسال طرح « با یک کتاب بهار می شود» با موضوع اهدای کتاب به کتابخانه‌ها در استان اصفهان راه اندازی شده است.

اجرای «نذرِ کتاب» در استان اصفهان در قالب خریداری کتاب‌های مورد نیاز کتابخانه‌ها

وی ادامه داد: مطابق این طرح مردم به دو شیوه شامل اهدای کتاب‌های بلااستفاده به کتابخانه ها و مراجعه به کتابخانه‌ها و خریداری کتاب‌های مورد نیاز آنها در قالب نذرِ کتاب در این طرح شرکت کنند.

هلاکویی با اشاره به اینکه همانند گذشته امور منابع اداره کل کتابخانه‌های استان کتاب‌های اهدایی با حجم زیاد را درب منازل نیز دریافت می‌کنند، بیان داشت: بخش امور منابع اداره کل کتابخانه‌های استان با شماره ۳۲۲۰۰۷۰ و داخلی ۱۴۳ پاسخگوی مردم برای شرکت در طرح اهدای کتاب هستند.

وی با بیان اینکه در سال گذشته نیازهای سخت افزاری اکثر کتابخانه‌ها مانند میز، قفسه‌های کتاب و نشریات و غیره برطرف و ۳۰۰ هزار جلد کتاب به ظرفیت کتابخانه ها اضافه شده است، اضافه کرد: برنامه امسال کتابخانه‌های استان بر حوزه محتوایی متمرکز شده است که در گام نخست ارتقا و نهادینه کردن سنت اهدای کتاب در جامعه مدنظر قرار گرفته است.

کد خبر 3945877

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha