پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ فروردین ۱۳۹۶، ۱۶:۴۹

امام جمعه سنندج:

شرکت در انتخابات منجر به یاس و ناامیدی دشمنان کشورمان خواهد شد

شرکت در انتخابات منجر به یاس و ناامیدی دشمنان کشورمان خواهد شد

سنندج- امام جمعه سنندج عنوان کرد: شرکت پرشور و گسترده تمامی ایرانی ها در انتخابات پیش رو در اردیبهشت ماه منجر به یاس و ناامیدی هرچه بیشتر دشمنان کشورمان خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، ماموستا عبدالرحمن خدایی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه سنندج با اشاره به نزدیکی انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا بر شرکت مردم در این انتخابات تاکید کرد و گفت: حضور پرشور و گسترده مردم در پای صندوق های رای موجب مایوس شدن هرچه بیشتر دشمنان ما خواهد شد لذا همه ما وظیفه داریم در این انتخابات شرکت کنیم.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری فرمودند مردم با شرکت در انتخابات سرنوشت خود و مملکت را مشخص می کنند، عنوان کرد: مردم ما امسال هم مانند سایر سنوات و دوره های دیگر انتخابات با حضور خود همدلی و وحدت و انسجام خویش را به جهانیان نشان خواهند داد.

وی دربخش دیگری از خطبه های نماز به مسئله مرگ و غسل میت اشاره کرد و گفت: غسل، تکفین و اقامه نماز از جمله واجباتی است که بازماندگان افرادی که از دنیا می روند، باید طبق دستورات دین مبین اسلام انجام دهند.

امام جمعه سنندج با اشاره به اینکه شخص غسل دهنده باید آگاه به مسائل دینی و فردی امین باشد، بیان کرد: کفن و دفن مسلمانان باید براساس اسلام و شریعت پیامبر(ص) انجام شود و توجه به این موارد بسیار ضروری است.

ماموستا خدایی با اشاره به اینکه از دیگر موارد حائز اهمیت تدفین میت است، عنوان کرد: احترام مقبره نیز بر هر مسلمانی واجب است.

کد خبر 3946760

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha