پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۹ فروردین ۱۳۹۶، ۱۱:۱۱

مدیر زندان مرکزی کرمانشاه خبر داد:

آزادی ۶۳ نفر از محکومان مالی زندان مرکزی کرمانشاه

آزادی ۶۳ نفر از محکومان مالی زندان مرکزی کرمانشاه

کرمانشاه- مدیر زندان مرکزی کرمانشاه گفت: ۶۳ نفر از محکومان مالی و جرائم غیر عمد زندان مرکزی کرمانشاه به همت خیران آزاد شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی زندان‌های کرمانشاه، هدایت فرزادی با اعلام این خبر، تلاش و مداخله تیم مددکاری و سایر دست اندرکاران در تحقق این امر مهم را موثر توصیف کرد و خواستار تداوم این رویکرد شد.

وی ضمن قدر دانی از خیران و نیکوکاران، پیشگیری از آسیب های اجتماعی زندانیان و کمک به اقشار بی بضاعت به ویژه محکومان نیازمند جرایم مالی و غیر کلاهبرداری را کاری خداپسندانه وموجب قرب و رضایت الهی دانست.

فرزادی در ادامه به جذب کمک یک میلیارد و پانصد هزار ریالی برای آزاد سازی ۶۳ نفر از محکومان مالی در سال ۹۵ اشاره و ابراز امیدواری کرد؛ در سایه مشارکت خیران ومسئولان نهادهای حمایتی زمینه آزادی سایر محکومان نیازمند مالی و بازگشت سعادتمندانه آنان به کانون خانواده بیش از پیش  فراهم شود.

کد خبر 3947282

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha