سرهنگ جعفر کردلو در گفتگو با خبرنگار مهر به وقوع جرایم در استان زنجان طی ایام نوروز اشاره کرد و افزود: در این راستا جرایم مهم از قبیل سرقت از منزل و مغازه نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۶ درصد کاهش داشته است.
وی اظهار کرد: سرقت های خرد اعم از سرقت از داخل خودرو، کیف قاپی هم ۲۵ درصد افزایش داشته که در مجموع وقوع سرقت ها در استان زنجان ۱۲ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته است.
جانشین فرماندهی انتظامی استان زنجان گفت: اقدامات پیشگیرانه انتظامی و فیزیکی پلیس در کاهش وقوع سرقتها مؤثر بوده و دقت مردم نسبت به حفاظت از اموال بیشتر شده است.
وی افزود: با آموزشهایی که انجامگرفته و آگاهی و دقت مردم سرقتها در استان زنجان کاهش داشته و در استان زنجان وقوع سرقت ها از خودرو، منازل، خودرو بسیار کاهش محسوسی داشته است.
جانشین فرماندهی انتظامی استان زنجان، استان زنجان را جزو سه استان امن کشور دانست و گفت: استان زنجان در شاخص های امنیتی عملکرد خوبی دارد.
وی گفت: خوشبختانه مردم با پلیس همکاری خوبی دارند و این خود عامل مهمی در بحث کاهش وقوع جرایم سرقتها در استان زنجان است.
کردلو یاد آورشد: پارک ها محلی برای استراحت و تفریح خانواده ها است و نباید مکانی برای آزار و اذیت مردم باشد و پلیس نیز برای جلوگیری از وقوع مشکلات و ناهنجاری ها وارد عمل می شود و در ایام تعطیلات نوروزی اقدامات لازم را در دستور کاری خود قرار داده بود.
وی افزود: نیروی انتظامی استان زنجان در زمینه رعایت حقوق شهروندی جایگاه خوبی در کشور دارد.
نظر شما