پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۱ فروردین ۱۳۹۶، ۱۱:۲۶

پس از خیر مقدم به هیات دانمارکی صورت گرفت؛

واکنش نمایندگان به «Nice to meet you» عضو هیئت رئیسه مجلس

واکنش نمایندگان به «Nice to meet you» عضو هیئت رئیسه مجلس

پس از آنکه یکی از اعضای هیات رئیسه مجلس با یک عبارت لاتین به میهمان خارجی خوشامد گفت، نمایندگان واکنش جالبی نشان دادند.

به گزارش خبرنگار مهر، در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی غلامرضا کاتب عضو هیات رئیسه مجلس که در میان دبیران هیات رئیسه مسئولیت اعلام اسامی میهمانان و خوشامد به آنها را بر عهده دارد، از حضور گروهی از دانشجویان علوم سیاسی دانشگاه کپنهاگ دانمارک در صحن مجلس خبر داد و از طرف نمایندگان حضور آنها را خیر مقدم گفت.

این دبیر هیئت رئیسه که به دلیل شیوه غیر روان خواندن اسامی دیگران زبانزد خبرنگاران است، برای نخستین بار و بر خلاف انتظار نمایندگان و خبرنگاران با عبارت Nice to meet you به هیات دانمارکی خوشامد گفت که پس از گفتن این جمله نمایندگان با فریاد «آووووو» و خنده بلند، نسبت به ابتکار همکار خود واکنش نشان دادند.

کد خبر 3949363

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha