فريبرز رئيس دانا در گفتگو با خبرنگار سياسي "مهر" در خصوص ابعاد و اثرات الحاق سازمان مديريت و برنامه ريزي استانها به استانداري ها اظهار داشت: اين كار با كارشناسي فراگير لازم صورت نگرفته و تنها با كارشناسي هاي ويژه بوروكراسي دولت انجام شده است.
وي اين حركت را مخدوش كردن بنيه برنامه ريزي در كشور دانست و افزود: كشور ما حدود پنجاه سال سابقه برنامه ريزي دارد ولي در سالهاي اخير آثار علمي و الگويي در آن ضعيف شده و اين مصوبه دولت تشديد روند طي شده است و مي توان گفت ضربه نهايي را به ساختار سازمان مديريت وارد مي كند.
رئيس دانا افزود: دولت مايل است منابع مالي توسط خود دولت برنامه ريزي شود، نه اينكه توسط يك نظارت دموكراتيك و برنامه اي كنترل شود.
اين صاحبنظر و اقتصاد دان با بيان اينكه كارشناسان اقتصادي بايد از قبل نسبت به نظام موريانه خورده سازمان مديريت و برنامه ريزي هشدار مي دادند، گفت: درحال حاضر كه كار به اين مرحله رسيده برخي از اعتراضات رنگ پريده مشاهده مي شود.
اين اقتصاددان تمركز قدرت سرمايه داري دولتي را از عوامل مهم اين تصميم گيري دانست و گفت: دولت مي خواهد بقيه منابع كه در گذشته در اختيار گروههاي ديگر بود را در اختيار خود بگيرد.
وي واگذاري گفت: در حال حاضر و با اين طرح قدرت وزير كشور از رئيس جمهور بيشترشده است و اين گونه نمي توان كشور را اداره كرد و اقتصاد را سامان داد . لذا اين تصميم بسيار خطرناك است.
نظر شما