پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۴ فروردین ۱۳۹۶، ۱۴:۱۴

ترامپ: روابط آمریکا و روسیه در بدترین وضعیت است

ترامپ: روابط آمریکا و روسیه در بدترین وضعیت است

رئیس جمهوری آمریکا می‌گوید روابط آمریکا و روسیه به علت حمایت مسکو از دمشق احتمالا در بدترین وضعیت است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بی بی سی، «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا می‌گوید از آنجا که روسیه حاضر نیست از حمایت از بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه، دست بکشد، روابط آمریکا و روسیه احتمالا در بدترین وضعیت است.

ترامپ در یک کنفرانس خبری در واشنگتن گفت احتمال دارد که روسیه از قبل در جریان استفاده سوریه از گاز اعصاب سارین در خان شیخون بوده باشد.

در همین حال سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه هم گفت که روابط کشورش با آمریکا دچار تنش شده است.

اما آقای لاوروف بعد از دیدار با رکس تیلرسون، وزیر امور خارجه آمریکا در مسکو، گفت روسیه آماده گفت‌وگو است. وزیر امور خارجه روسیه گفت همکاری دو کشور به نفع کل جهان است.

وزیران خارجه آمریکا و روسیه نزدیک به دو ساعت با هم صحبت کردند و محور اصلی این دیدار، سوریه بود. رکس تیلرسون، صحبت با همتای روسش را مفید خواند اما تاکید کرد که این دو قدرت اتمی جهان نباید روابطی به این سردی داشته باشند.

روسیه می‌گوید هنوز مدرکی مبنی بر حمله شیمیایی بشار اسد علیه مردم سوریه ندیده، ادعایی که آمریکا آن را هفته گذشته مطرح کرد و بر مبنای آن یک پایگاه هوایی سوریه، هم پیمان روسیه، را بمباران کرد.
 

کد خبر 3951823

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha