به گزارش خبرنگار مهر، نمایش اتابک پارکینین تراژدیسی به زبان ترکی بوده و سعی دارد لحظات پر تب و تاب مبارزات قهرمانانه ستارخان سردار ملی را پس از مجروح شدنش در پارک اتابک به تصویر بکشد.
بر اساس این گزارش، این نمایش حاصل دغدغه پنج ساله آفرینندگان اثر بوده که پس از دو سال کار پژوهشی از لحظات آخر ستارخان در باغ اتابک تهران و بازنگری استادان تاریخ و نمایش، نوشته شده تا جنبههای مختلف آن برهه از تاریخ مشروطیت را به نمایش گذارد.
این نمایش سعی دارد زوایای مختلف دلیل عزیمت مجاهدان تبریزی به تهران، نقش استعمار و استبداد، خلع سلاح و در نهایت شهادت آنان را به نمایش گذارد.
نمایش اتابک پارکینین تراژدیسی به نویسندگی سید مرتضی هاشمپور و کارگردانی سیروس مصطفی روی صحنه خواهد رفت و همچنین دراماتورژی این نمایش نیز بر عهده هومن جلالی است.
بازیگران این نمایش را نیز ابراهیم عباسعلی زاده، محمدرضا قنبری، رامین بوستانی، فرید ادهمی، میثم حبیبی، بابک قره خانلو و عاشیق عیسی قره خانلو تشکیل میدهند.
گفتنی است، نمایش «اتابک پارکینین تراژدیسی» از ۱۰ تا ۲۱ اردیبهشت امسال از ساعت ۱۹ به مدت ۵۰ دقیقه در تئاتر شهر تبریز به روی صحنه می رود.
نظر شما