حبیب جمشیدی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به عملکرد اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان در خصوص خط کشی، نصب علائم راهداری، پاکسازی حریم راه، نصب تابلوهای اطلاعاتی گردشگری، تعمیرات روشنایی و ... در سطح جاده ها اظهار داشت: از آنجا که وظیفه نگهداری و ایمن سازی هزار و ۸۲۹.۵ کیلومتر آزادراه، بزرگراه، راه اصلی و فرعی و حدود ۶ هزار کیلومتر راه روستایی برعهده اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای استان لرستان است؛ در سال ۹۵ اقدامات قابل توجهی در این رابطه صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه عملکرد راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان در شش ماهه دوم با ادغام این دو حوزه، شتاب فزاینده ای گرفته، افزود: در سال ۹۵ بیش از ۴ هزار و ۸۷۰ کیلومتر خط کشی محوری و کناری، ۱۳۰ کیلومتر تعمیر روشنایی در محورهای اصلی انجام شده و با کمترین هزینه ۱۱۸ نقطه پرتصادف در محورهای استان آشکارسازی و اصلاح شده است.
شناسایی ۳۶۰ مورد تخلف ساخت و ساز غیرمجاز در حریم راه
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان با اشاره به اینکه در سال گذشته هزار و ۱۸۶ عدد علائم راهداری در محورهای استان نصب شده است، گفت: نصب ۸۶۰ مترمربع تابلوی اطلاعاتی و گردشگری، ایمن سازی سر گاردیل ها و حفاظ ها به تعداد هزار و ۸۶۰ عدد، اجرای گاردریل به میزان ۲۴.۸ کیلومتر و تهیه و نصب نیوجرسی به طول ۱۳.۵ کیلومتر بخش دیگری از عملکرد راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان در سال ۹۵ بوده است.
جمشیدی ادامه داد: انجام یک مورد مطالعه ممیزی ایمنی راه، هزار کیلومتر پاکسازی حریم راه و ۱۰ هزار مترمکعب ریزش برداری کنار راه نمونه های دیگری از عملکرد راهداری بوده است.
وی از شناسایی ۳۶۰ مورد تخلف ساخت و ساز غیرمجاز در حریم راه خبر داد و افزود: در این رابطه ۳۶۰ مورد اخطار صادر و ۱۹۶ مورد به برخورد جدی منتج شده است.
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان یادآور شد: اجرای ۷۸.۲ کیلومتر روکش آسفالت، ۱۶۱ هزار مترمربع لکه گیری موضعی سطحراه ها با مصرف ۱۳۷ هزار تن آسفالت و ۷ هزار تن قیر، بخش دیگری از عملکرد معاونت راهداری این اداره کل بوده است.
نظر شما