پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۱:۰۰

فرماندار ساری:

حمایت از کالاهای تولید داخلی سیاست اصلی است

حمایت از کالاهای تولید داخلی سیاست اصلی است

ساری - فرماندار ساری، سیاست دولت را در سال اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال، حمایت از کالاهای تولید داخل اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد حسین زادگان صبح یکشنبه در نخستین نشست کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مرکز استان با اشاره به اینکه دولت تلاش جدی در مبارزه با قاچاق کالا و ارز دارد، گفت: به عنوان کارگزاران دولت باید سیاست های دولت در این زمینه را پیگیری کرده و مبادی قاچاق کالا و ارز را مسدود کنیم.

وی با تاکید بر  ممنوعیت دستگاه های اجرایی درباره خریداری کردن کالای خارجی که مشابه داخلی دارند، افزود: حمایت از تولید داخل، منجر به رونق اقتصادی و افزایش اشتغال می شود.

فرماندار ساری با اشاره به اینکه دولت تلاش جدی در مبارزه با قاچاق کالا و ارز دارد، گفت: به عنوان کارگزاران دولت باید سیاست های دولت در این زمینه را پیگیری کرده و مبادی قاچاق کالا و ارز را مسدود کنیم.

این مسئول با بیان اینکه مشاغل بسیاری به دلیل قاچاق کالا از بین می رود، تصریح کرد: اشتغال در عرصه تولید به دلیل قاچاق کالا در معرض خطر قرار دارد.

حسین زادگان با اشاره به فعالیت های کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مرکز استان، گفت: لازم است دستگاه های مختلف در این عرصه، همکاری گسترده تری داشته باشند تا فعالیت های این حوزه تاثیرگذاری بیشتری داشته باشد.

در ادامه مسئول کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز فرمانداری شهرستان ساری اظهار کرد: نیاز است اصناف و اتحادیه ها با آموزش های دوره ای نسبت به موارد مصداقی قاچاق کالا، آگاهی بیشتری کسب کنند.

محمد زلیکانی گفت: اقدامات فرهنگی و اطلاع رسانی به مردم هم می تواند تاثیر گسترده ای در مبارزه با قاچاق کالا و ارز داشته باشد.

کد خبر 3953969

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha